Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cengizden sonra mokoko yapsalar daha iyi
1623855525193.webp

İşte bu yüzden de biraz Terim'e mecbur kalıyoruz. Eğer Terim olmayıp sıradan bir yabancı getirileceğine veya başka bir yerliye gidileceğine Tuğberk Tanrıvermiş'e şans veririm ben. Camia'yı biliyor, alt yapı olmuş olsa bile yurt dışı tecrübesi var. Terim sonrası iyi bir yabancı getiremiyorsam Türk hoca olarak benim ilk adayım olurdu herhalde. Gençlerle anlaşmakta sorunda yaşamaz. Ciddi kumar ama tutarsa çok şey kazanırsın.

ben çok bilmiyorum ama karagümrük hocasını övenler var

Sardan olmazda esref iste sinir boza bilir.

bari Öztürkü secsinler seneye adam akilli secim

Eşref seçilebilir bu iyi mi olur kötü mü olur bir şey diyemiyorum çünkü çok sürpriz yumurta birisi Eşref.

Taraftarla kongreyi ayrıştırıcı bir anlayışı benimseyeceği aşikar ama.

Tabii ne olursa olsun kim başkan olursa mecbur arkasında olacağız ve en azından ilk başlarda bekleyip izlemek gerek.

Seçim sonunda başkan olan eğer güven oyu alamadan bu işe başlarsa ne güçlü olur ne de kalıcı.

Bu durum gelecek teknik direktör için de geçerli.

Yav bu eşref başkan olursa, td seçimi yapması 15 20 gün sürer çünkü terim çalışmaz gibi bunla. Ondan sonra transferdi oydu buydu derken 2 ay geçer yav. Boku yeriz şaka maka.

roma son dönemde çok hoca öğüttür

braga shakhtar gibi bizim ayarda takımlarda çok iyi işler çıkardı

löw olmaz mı

yok yav o çok çıtkırıldım alman türkiye'de yapamaz, daha önce de yapamadı zaten. o kadar üstün karakter olsa 15 yılda kendine bi tane kulüp takımı çökerdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt