Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.703
- 101.890
- 5.238
Olmazsa senin şom ağzını vantuz yaparımOlacagini sanmiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmazsa senin şom ağzını vantuz yaparımOlacagini sanmiyorum
Olm gorende diyecek akraban baskan oluyor lan. Bu nsl bi baglılık komisyoncuOlmazsa senin şom ağzını vantuz yaparım
Belki akrabam? Başkanlığı tek hakeden isim kendisi.Olm gorende diyecek akraban baskan oluyor lan. Bu nsl bi baglılık komisyoncu
bugune kadar butun baskanlık secimlerinde kazananı dogru tahmin ettim. bu secimi esref h. kazanacak.
Heabugune kadar butun baskanlık secimlerinde kazananı dogru tahmin ettim. bu secimi esref h. kazanacak.
Arada kaynama miko. Gemileri yaktık biz.Elmascılar yakacak kulübü yav bu gidişile
bugune kadar butun baskanlık secimlerinde kazananı dogru tahmin ettim. bu secimi esref h. kazanacak.

Yanılman dileğiylebugune kadar butun baskanlık secimlerinde kazananı dogru tahmin ettim. bu secimi esref h. kazanacak.
olmadı. secim oncesi atmosferi iyi analiz edersen hic zor degil.Son seçimi tahmin etmen de baya zor olmuştur.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gurboyum ben bir şey olmazArada kaynama miko. Gemileri yaktık biz.
kolay kolay yanılmam.Yanılman dileğiyle
olmadı. secim oncesi atmosferi iyi analiz edersen hic zor degil.
Mikail hangi adayı destekliyosunGurboyum ben bir şey olmaz
Mikail hangi adayı destekliyosun
Bir zamanlar kulüb satılsa belki daha iyi olur diye bir demeç vermiş ordan geliyor o goy goy
Aynen hata bende satılırsa sportif aş satılır dediAdam bi taraftan hakli ama olmaz o.
Zaten sirketler sadece satilir Kulüb degil .
Sportif basari ile yapariz birseyler