Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu derin Galatasaray denilen kadro (Kıraç ve tayfası) Eşref'e açık destek veriyor. Taraftar Burak Elmas diyor ben de sanki Elmas daha iyi olur diyorum ama sanki camianın ağır toplarının Eşref'in arkasında olmasından mütevellit Eşref kazanır gibi.

Seçim sürprizlere açık Şardan, Elmas, Eşref üçlüsünden kim kazanırsa ben şaşırmam açıkçası. Olay şu bu üçünden sadece biri Terimle çalışmayı vadediyor. Ben Terim devam eder diyordum ama Matematiksel olasılığa göre de artık Terim dönemi son bulacak gibi duruyor.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geliyo

ibrahim-ozdemir-kimdir.webp

3600 Oy desek

1450 Esref
1200 Elmas
600 Yigit
300 Metin
50 Ibo

bence
Yiğit 600'ü göremez 500 civarı oy alır apo çok oy kaybettirecek.
Eşref de ne kadar divan desteği alsada 1000 civarında kalır bence.

Burak 1300
Eşref 900-1000
Metin 800-900
Yiğit 500
kalan da ibo ve boş oylar olur

Eğer bizim gibi gerçek Galatasaray taraftarı oy kullansa ne Yiğidin ne İbrahimin ne Eşrefin adı geçmezdi ama maalesef liseli tayfa birbirine yakın insanların menfaat üzerine oy kullandığı seçim olacak inşallah olmaz ama bu seçimde Burak ve Adnan çekişmesi gerekiyordu sanırım Eşref kazanacak gibi bir görüntü var ne kötüsü Yiğit inşallah kazandırmazlar . Keşke Adnan ve Burak birleşebilseydi.

Eşrefin en büyük projesi ve vaadi adayı açıp pilav yiyeceğiz demesi oldu ve sonrasında oylarında patlama yaşandı.

Genel kurulda önemli bir güruhun derdi GS değil, toplantılar, pilav günleri kokteyller falan.

Bu projesinden sonra benim favorim pilavcı Eşref..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt