38. Galatasaray Seçimli Olağan Genel Kurul Başlığı | Elmas 1541 - 1500 Hamamcıoğlu

Bahsettigi adam, 50 senedir camianin icinde. Farkli gorevlerde calismis, 50 sene sevdigi renklere zamanina ve sevgisine vermis. Eminim hamamcioglu kendisinden 100x kat daha faydali Galatasaraylidir.

Bu twitter tayfa gercekten bos yaw.

Ne yapmış reis çok merak ediyorum reis 50 senedir Galatasaray'ın içindeydi şimdiye kadar yapamadığı neyi başkan olunca başarabilecek ki ?

Hayır bir seçim vaadi vardı da ben mi yakalayamadım ? hatırla gönülle Galatasaray başkanını belirliyorlar ABV böyle düzenin

oylar esit cikiyor 3 fazla 5 fazla 4 sandikta kapanmaz hatta acilir esref dinazoru kazandi gecmis olsun

Şu an sayılan oylarda kırmızı çok fazla duruyor. İki sandıkta birden sayım yapılıyorsa, blok oy iddiası pek doğru değil gibi...

Tuğberk niye geliyor onu anlayamadım? Ne vaat edeceksin de getireceksin Roma'da değil mi o adam?
Nasıl ikna edecek bilmiyorum ama net konuşmuş.

Eşref Hamamcıoğlu: ''Alt yapılara İtalya'da çalışan bir Türk teknik direktör getireceğiz. Ali Yavaş değerli bir hocamız fakat ben analize dayalı yaklaşımlardan bahsediyorum. Bu kadroları gençleştirmek lazım. İsimler önemli değil, Ali Yavaş olmaz Mehmet Hızlı olur.''

Başka Türk td aklıma gelmiyor İtalyadan , muhtemelen Tuğberk'dir.

Geçmiş olsun Eşref kazandı gibi Galatasaray başkanına kameraların önünde omuz atacak kadar düşen bir adamın başkan oldugu kulübe Maddi anlamda hiç bir destek vermem Liseliler yüzünden sanırım yakında desteklemeyide bırakıcam

Geri
Üst Alt