#38 Sinan Bolat

Kayserisporda iken oynadığı maçları seyrettiğimde notunu vermiştim; hiç güven vermeyen bir kaleci...Rakibe-topa çıkıp çıkmama konusunda bu kadar kararsızlık yaşamasını ve çoğu defa hatalı tercih yapmasını hayretle izlemiştim.

Bugün de ilk golde net hatası var, ne kadar sert gelirse gelsin, bir kaleci kapattığı köşeden gol yememeli, o gol takımı kopardı zaten. Sinan' ın tespit ettiğim bir davranışı var; rakip şutu attıktan sonra topu takip edemiyor gibi, top ayaktan çıktığı anda gideceği yeri tahminle o tarafa doğru atlıyor, ellerini de öylesine hareket ettiriyor izlenimi edindim. Bu düzeyde adamlar her türlü muayeneden geçiriliyor olsalar da yine de bir görme kusuru olabilir diye düşünmeden edemedim...

Bu takımın ikinci kaleci sorununu çözecek görüntüde değil, Hakan Arıkan daha iyi bir geçici çözüm olurdu bence. Bunca paranın döndüğü koca ülkede yeni kaleci, stoper vs çıkmaması da güncel ve derin bir tartışma konusu...

1. golde çaprazdan vuruyor. Sen kapattigin köşeden yiyorsun. 3. golde Eminönü'nden vurdular onuda yedin. 2.golde açilmadin. Öldürmeyelim tamam ama hatasiz demeyin.

2. ve 3. gol çıkarılabilir toplardı, net. ama olay o değil. adam güven vermiyor. keza porto b de kadroya giremeyen adamı Galatasaray a kaleci yapmaya çalışanlara kapak olsun sinan ın oynadığı maçlardaki performansı. eskişehir kupa maçında barajı kurdurmasına rağmen barajın arkasında kalenin ortasında durmasından bile bir şeyler çıkartılmalıydı hakkında. böyle bir oyuncuyu da devre arası kulübü geri alacaksa alsın. ne yapacaksa..

Muslera da şu haliyle yerdi bu golleri, onlardan birini tutsa Sinan'ın kurtardığı toplardan birini yerdi yine.

Gollerdeki hatası tartışılır,lakin gelmeden önce de takip ettiğim kadarıyla "ayakları yere basmayan" "oturaklı olmayan" bir izlenim vermişti bana..Ben daha soğukkanlı,sakin ve alan hakimiyeti daha hissedilir kalecileri seviyorum. Sinan'da bu özellikler yok pek.Daha şovmen,hiperaktif.. Ha 2. kaleci olarak belki idare eder Eray'ı, Aykut'u düşününce o başka.Fakat genel manada ben pek pozitif bakmıyorum. Sanırım geçen sene Eray'dan dilimiz yandığından da sarıldık biraz.

reusun o sutunu-ayni golü gecen sene cassilasda yemisdi . bu macda öyle sutmu vardi ?
hepsini cikarta bilirdi. podolskinin bir köseye giden sert sutu vardi onu cikartmadimi ?! kaleci kösesinden gol yigen kaleci her zaman hatalidir. bu dünyanin her yerinde öyledir.
Bu maçtaki gollerin hepsinin benzerlerini Casillas da yemişti. O zaman Sinan iyi.

N5

Ayı volkandan sonra ligin diğer tüm kalecilerinden daha çok para kazanan kaleci
Birde şimdi güzel bir masal eklediler 5 maç oynama maddesi varmış.
Yalana bak sırf terimin postası hamzayi kimse eleştirmesi n diye uydurulmuş.

muslera'nın yedigi 15 cl golünde yapcak birsey yoktu ama sinan'ın 4 golüde hatalıydı. bu nasıl bir yıldız sevdasıdır :)

muslera'nın yedigi 15 cl golünde yapcak birsey yoktu ama sinan'ın 4 golüde hatalıydı. bu nasıl bir yıldız sevdasıdır :)
Ben de golleri izliyorum adamın 1 golde bile hatası yok..Podolski resmen 100km hızla 90'a attı topu 2. golde köşeye çok kals bıraktı 3. gol Şl'nin en iyi golü 4 ortada zaten...Ayrıca zamanında yaptığı çıkışlarla mutlak 2 golü de engelledi.. Semihin,Tarıkın , Melonun,Tellesin hepsinin ihalesi bu adam kaldı..

adama yuklenenlerde beyin yok malesef .. adam naapsin takim zaten elenmis .. sezonde 2nci macina cikiyorsun .. oda sampiyonlarlligi .. borumu lan ? arsenal karsinda .. adam liderlik icin oynuyor ..

Onu da geçtim yediği gollerin tamamını Muslera da yiyecekti adamdaki şansa bak ..

MUSLERA da yerdi .. abi rakibin senin gibi hantal agir degil .. topu alinca pirrrrrrrrrrrrrrr , ucarak geliyorlar kaleye 4 kisi defansini affedersin .. ss atiyor .. semih denen ciliz defans fakiri sarisin desen disko topu gibi dondu sagdan sola adam hipnoz oldu

Hepsi rezalet goller bu arada. Normal bir takım o gollerin yarısını yemezdi en az.

Takım olarak ele almak lazım zaten. Bek diye bir kaide yok bu takımda, rakip takım kanatları otoban gibi kullanıyor. Stoperler rakip forvetlere hicbir müdahalede bulunmuyor, adamlara gole kadar eslik ediyorlar, hani olurda ayagı takılıp düserlerse, yeden kaldırır ve golü atmasına yardımcı oluruz, o derece vasatlar. Orta alan desen son derece şeffaf, hicbir sertlik gösteremiyoruz, 2-1 yendigimiz Akhisar macında bile adamların orta alanı ne kadar rahat gectigine sahit olmustuk.

Her yönüyle revizyon diye bağıran bir takım var. Hamza Hoca doğruları bulmasına rağmen; Burak'ı Umut'un arkasında oynatmak, Bruma'yı 11'e monte etmek, Emre Colak'tan merkez yaratma fikri, hepsi son derece yerinde hamleler ama artık hocayıda aşan durumlar var, buda kadronun 1.5 seneden beri yetersiz olması, 2012-2013 şampiyonlugundan sonra yazdıgım bir makalede, şampiyonluga aldanmayalım demistim, cünkü kadronun yetersizliği o günden görünüyordu.

adamın daha 2.maçı hemen gömün sizden taraftar olmaz bıktırdınız yeminlen zübükler

Eray ve Ufuk'tan iyidir, adamı bitirmeyelim hemen, şanssız goller yedi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt