- 2 Nisan 2012
- 43.065
- 22.161
- 2.888
491
199
oldu.
199
oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çat çat vurdu yüzüme dediğin tek bir proje Nivak projesi ona karşılık başka projenin satıldığı metrekare fiyatını orada başka dairelerin metrekare fiyatlarını da attım kafamdan salladığım rakamlar değildi yani. Altaylı bile ki kendisi Dursun'a muhaliftir GS içinde konuştuğu inşaat işleri olan kişilerin ortalama fiyat olarak 6500-7500 dolar arası olduğunu söyledi. Ayrıca topraktan satış ve büyük ölçekte bitmiş projeden satış arasındaki fiyat farkı yokmuş gibi konuşulması da başka bir şey. Ben yine de burada kimseye bir itham yapmadım manipüle falan da etmedim. İnsan gibi kendi yorumlarımı yaptım oy hakkım veya bir etkimde yok forumda kendi yorumlarını yapan sıradan bir taraftarım. Artık bu ithamlarında can sıkmaya başladı git başkasıyla uğraş.Mc dursunun rivasıyla geçindirdi kulübü diyip dursunla rivayı aklamaya çalışıyosun,mülk satmayıp sermaye artırımıyla kulübü döndürmüş adama ise parayı hiç etti diyosun
Her yorumun yanlış yaw geçen de emlak sektöründe aktif olan üyeyi florya konusunda rakamlar hususunda manipüle etmeye çalıştın adam çat çat vurdu yüzüne neyin ne olduğunu ama özür dilerim yine hata yaptım demedin
Hiç öyle yalandan ihaleymiş,denetim olmalıymış falan gibi göstermelik muhalefet de yapmaya çalışma
rahat önlem alınır ya.Manipülasyon çok rahat yapılır elektronik ortamda
ismail hocam sen misin?Fark kapanıyor
yanlış dursun daha fazla şu an.491
199
oldu.
@Emre Zeytinli sandık müşahiti olarak yola çıktıSandıkları terketmeyelim. Önde olduğumuz sandıklar daha açılmadı.
simit yemeyi bırakalım. onun yerine tahin ile gerekli takviyeleri yapalımSusam yiyince neden olduğu gibi çıkıyor ya çok ilginç