Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaç yıllık mühendisim kafamı yaktılar elime hesap makinesi aldım bunlar yüzünden. Dursun 600'ü geçmiş olması lazım491
199
oldu.
tercih farkı öyleİlk sandıklarda en yaşlı üyeler olduğu için, genelde ilk sandık ve son sandık arasında uçurum oluyor oy tercihi anlamında. Son sandıklara doğru fark giderek kapanacaktır.
17 miydi neydi bir sandıkta Dursun, rahmetli M.Cengiz'e bile fark atmıştı ahbertDursun rekoru kıramaz 3. ve 4. sandığa göre. Gençlere geldikçe batumun oy yükselecek
bu derece hasta mısın
Öyle bir geri dönüş beklemiyom bu sefer. O zaman dursun aşırı başarısızdı17 miydi neydi bir sandıkta Dursun, rahmetli M.Cengiz'e bile fark atmıştı ahbert
Şunlar gündem olmuştu hatta
Ekli dosyayı görüntüle 244795
hanımefendinin anonsu komik oldu - açıklama sonunda kümülatif toplam vermedi falan.Kaç yıllık mühendisim kafamı yaktılar elime hesap makinesi aldım bunlar yüzünden. Dursun 600'ü geçmiş olması lazım
3 tanesi beni döv diye bağırıyor.17 miydi neydi bir sandıkta Dursun, rahmetli M.Cengiz'e bile fark atmıştı ahbert
Şunlar gündem olmuştu hatta
Ekli dosyayı görüntüle 244795
Zaten geri dönüş mümkün görünmüyorÖyle bir geri dönüş beklemiyom bu sefer. O zaman dursun aşırı başarısızdı
evet.bu derece hasta mısın
Kafalar pırıl diye yorumluyorum bu durumuhanımefendinin anonsu komik oldu - açıklama sonunda kümülatif toplam vermedi falan.
"162 toplam 162 " nasıl bir açıklama mesela![]()
Geçerli beyazlarla toplamını söylüyorhanımefendinin anonsu komik oldu - açıklama sonunda kümülatif toplam vermedi falan.
"162 toplam 162 " nasıl bir açıklama mesela![]()