39. Galatasaray Seçimli Olağan Genel Kurul Başlığı | 25 Mayıs 2024 | Özbek: 3343, Batum: 955

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demek Dursun ha. Hazır ol bre köroğlu bu cenk amansız olacak..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

GSTV'de PIE CHARTlar çalışması

Anlık Dursunun Mental:

840189_o571d.jpg

Genel duyuru:

Her üyemiz istediği başkan adayını destekleyebilir ancak sevseniz de sevmeseniz de şu an kulübün başkanı olan bir isim var. Sevmiyor olsanız dahi kanıtsız, niteliksiz iftira atmaktan kaçınalım.

Hesapladım bu sayım hızıyla saat 21:00 gibi bitmesi lazım mola vermezlerse
Ama en az 1 saat pilav molası, yarımşardan 2 defa da çay kahve sigara çiş molası
Yani 23:00 gibi biter herhalde sayım
Tabi bu hesapta yoruldukça satım hızındaki düşüş eğrisi hesaba katılmadı, onu da babayiğit bi mühendis hesaplayıversin, ben mezun olalı çok oldu

Geçen seçim ilk sandıklar kafa kafaydı Eşref daha bir liseli demek Süheyl'e göre.
Eşref H. Divan kurulu başkanıydı. Yine listesi daha güçlüydü ve bence Süheyl Batum'un yaptığı en büyük hata Sportif Aş başkanı Aysal olacak demesi. Yönetim kurulu başkanı, Sportif Aş başkanı olur sen yine oranın yönetimini ver ama başkan sen ol başkanvekili Aysal olsun mesela öbür türlü başka görür ve anlarlar ki bence bu yüzden oy kaybı yaşadı kendisi diye düşünüyorum.

2 dönem üst üste dursun özbek başkanlığı çok çok sakıncalı açıkçası.

bizim burdaki anket nasıl seçim bitmiş sayımda artıyor onu anlamış değilim :D

Şu seçimi biraz teknolojik hale getirin artık. Üye sayımız çok olsa 2 gün sürecek demekki sayım

benzer sonuçlar gelecek gibi 5 ve 6 dan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt