39. Galatasaray Seçimli Olağan Genel Kurul Başlığı | 25 Mayıs 2024 | Özbek: 3343, Batum: 955

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B6EA21AC-7DAF-4057-8F08-8C82011C996B.webp

benim anlamadığım burda bile nasıl geçersiz oy atabiliyorsun...

damga falanda basmıyorsun yani rengini koyup zarf kapatıyorsun direkt.

Çat çat vurdu yüzüme dediğin tek bir proje Nivak projesi ona karşılık başka projenin satıldığı metrekare fiyatını orada başka dairelerin metrekare fiyatlarını da attım kafamdan salladığım rakamlar değildi yani. Altaylı bile ki kendisi Dursun'a muhaliftir GS içinde konuştuğu inşaat işleri olan kişilerin ortalama fiyat olarak 6500-7500 dolar arası olduğunu söyledi. Ayrıca topraktan satış ve büyük ölçekte bitmiş projeden satış arasındaki fiyat farkı yokmuş gibi konuşulması da başka bir şey. Ben yine de burada kimseye bir itham yapmadım manipüle falan da etmedim. İnsan gibi kendi yorumlarımı yaptım oy hakkım veya bir etkimde yok forumda kendi yorumlarını yapan sıradan bir taraftarım. Artık bu ithamlarında can sıkmaya başladı git başkasıyla uğraş.
Biraz objektif olmak lazım. Mesela ben ne Dursun'cuyum ne de Süheyl'ci. Benim için önemli olan Galatasarayımın menfaatleridir. Bu menfaatler doğrultusunda doğruyu bulmaya, yapmaya çalışmak lazım. Uyarmak lazım. Artık elinden ne geliyorsa kişinin.

Sen ise objektif kalamıyorsun bence. O senin tercihin. Beni ilgilendirmez. Saygı duyarım.

Ama kıyas diye senin gönderdiğin linkteki evler asla kıyas kabul etmez. Sen elma ile armutu kıyaslamaya çalışırsan insanlar bu tarz düşüncelere sahip olurlar.

Bizim projenin kıyas edilebileceği tek proje Nivak projesi. Elli defa demişimdir. Yer aynı, konsept aynı. Bizimkisi daha yeni. Sen tek evi ya da e5 e yakın, Florya ormanı arkası siteleri gönderme bize. Onlar ile bizim Florya asla aynı değil. Sana değişik örnekler verdim. 300 mt de bile fiyatlar değişebilir dedim. Ama hala farklı bir şeyi yakalama peşindesin. Onu anlamadım.

Topraktan satış ile bitmiş ürün arasında bu gibi projelerde fark yoktur. Herkes o ankini satar. Hatta sana dedim. Sonra yapan daha pahalıya satar. Her şeyi geçtim. Bugün başlıyoruz desek minimum 6-8 aydan önce çivi çakamazsın Florya'ya. Mimari projeler çizilecek, Zemin etütleri yapılacak. Sonra diğer disiplin projeleri çizilecek. Ruhsat süreci başlayacak. Resmi evrakların süreci başlayacak. Daha Florya boşalıp, yıkılacak. Bu süre zarfında fiyatlar sence yerinde duracak mı bu ülkede? 8 ay sonra topraktan 9.500 dolara satılacak o evler. Burada olursak beraber görürüz.

Benim yıllarım bu sektörde geçti. Hayatımı adadım ben. Bildiğim için yazıyorum burada.

Tüm bunlara rağmen dediğim gibi hala farklı bir amacın var gibi. Yapma bence. Eğer sende Galatasarayımızı düşünüyorsan yanlışa yanlış de. Kişilere bağlı kalma. Ne Dursun ne Süheyl ne de başka biri. Kuruma bağlı kal.

Çat çat vurdu yüzüme dediğin tek bir proje Nivak projesi ona karşılık başka projenin satıldığı metrekare fiyatını orada başka dairelerin metrekare fiyatlarını da attım kafamdan salladığım rakamlar değildi yani. Altaylı bile ki kendisi Dursun'a muhaliftir GS içinde konuştuğu inşaat işleri olan kişilerin ortalama fiyat olarak 6500-7500 dolar arası olduğunu söyledi. Ayrıca topraktan satış ve büyük ölçekte bitmiş projeden satış arasındaki fiyat farkı yokmuş gibi konuşulması da başka bir şey. Ben yine de burada kimseye bir itham yapmadım manipüle falan da etmedim. İnsan gibi kendi yorumlarımı yaptım oy hakkım veya bir etkimde yok forumda kendi yorumlarını yapan sıradan bir taraftarım. Artık bu ithamlarında can sıkmaya başladı git başkasıyla uğraş.
Bilgin yok fikrin var işte

Adam sana tane tane anlattı projeyi de rakamları da ama sen kendi savını doğrulayacak örnekler vermek istedin ve çuvalladın

Bizim baz alacağımız tek proje nivak çünkü bize en yakını o,hatta o bile düşük kalıyo çünkü bize yakın olsa da tam bizim olduğumuz yerde değil hem de nivak kim gs kim,senin dediğin yerler ise bizim lokasyona ya nivak kadar yakın değil ya da uzak

Senin oturduğun ev normal bir yerdedir 5 birim eder,benim oturduğum ev senin hemen arkandaki evdir ama önünde toplu taşıma vardır o yüzden 7 birim eder,sadece arka arkaya olan bu evler arasında bile böyle rakam farklılıkları olabiliyoken bizim müthiş lokasyonda ki arsamızı en düşük m2 fiyatından baz alman niyetini açıkça gösteriyor

Dikkat ettiysen sadece ben saldırmıyorum eğer karşıt görüşte olanları engellemediysen onları da okuyosundur, senin dursun savunucusu olduğundan bahsediliyor espriler yapılıyor demek ki sende ekstra bi durum var benim dışımda da fark edenler olmuş

Bu fark kapanmaz

Dursun Özbek'in fark atarak zafer kazanması demek Genel Kurul'un kendisine 'koçum Dursun Florya'da ne istersen yaparsın ister asarsın ister kesersin' demesidir

Zaten ilk yetki alınırken muğlak bir şekilde alınmış, imza yetkisi de var zaten Dursun Özbek'in Florya A.Ş. konusunda, artık istediği şirkete verir ihaleyi. Bari birazını kenara koysa

Görünen tablo, iyi gidişe aldanmışlık
Herkes Erden Timur faktörünü çok küçümsemiş
İnşallah başta forumda Dursun'u koşulsuz destekleyen rtaşlar olmak üzere GK üyeleri de sonradan pişman olmazlar

3 marştan fazlası var repertuarda ama GSTV yav.

Görünen tablo, iyi gidişe aldanmışlık
Herkes Erden Timur faktörünü çok küçümsemiş
İnşallah başta forumda Dursun'u koşulsuz destekleyen rtaşlar olmak üzere GK üyeleri de sonradan pişman olmazlar
Erden Timur'un liseli olmaması gibi etkide var galiba

GK sahip çıkmıyor hiç Erden Timur'a bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt