Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yüce Ocaklı o son sandıklarda etki etme ihtimali olabilir sanki. Adam dediğin gibi son sandıklar farkı da kapatabilir orası daha bilinmez oluyor.Öyle bir geri dönüş beklemiyom bu sefer. O zaman dursun aşırı başarısızdı
1 dönemi bitti çok şükür. iyi tarafından bakarsak olaya2 dönem üst üste dursun özbek başkanlığı çok çok sakıncalı açıkçası.
Biraz objektif olmak lazım. Mesela ben ne Dursun'cuyum ne de Süheyl'ci. Benim için önemli olan Galatasarayımın menfaatleridir. Bu menfaatler doğrultusunda doğruyu bulmaya, yapmaya çalışmak lazım. Uyarmak lazım. Artık elinden ne geliyorsa kişinin.Çat çat vurdu yüzüme dediğin tek bir proje Nivak projesi ona karşılık başka projenin satıldığı metrekare fiyatını orada başka dairelerin metrekare fiyatlarını da attım kafamdan salladığım rakamlar değildi yani. Altaylı bile ki kendisi Dursun'a muhaliftir GS içinde konuştuğu inşaat işleri olan kişilerin ortalama fiyat olarak 6500-7500 dolar arası olduğunu söyledi. Ayrıca topraktan satış ve büyük ölçekte bitmiş projeden satış arasındaki fiyat farkı yokmuş gibi konuşulması da başka bir şey. Ben yine de burada kimseye bir itham yapmadım manipüle falan da etmedim. İnsan gibi kendi yorumlarımı yaptım oy hakkım veya bir etkimde yok forumda kendi yorumlarını yapan sıradan bir taraftarım. Artık bu ithamlarında can sıkmaya başladı git başkasıyla uğraş.
Bilgin yok fikrin var işteÇat çat vurdu yüzüme dediğin tek bir proje Nivak projesi ona karşılık başka projenin satıldığı metrekare fiyatını orada başka dairelerin metrekare fiyatlarını da attım kafamdan salladığım rakamlar değildi yani. Altaylı bile ki kendisi Dursun'a muhaliftir GS içinde konuştuğu inşaat işleri olan kişilerin ortalama fiyat olarak 6500-7500 dolar arası olduğunu söyledi. Ayrıca topraktan satış ve büyük ölçekte bitmiş projeden satış arasındaki fiyat farkı yokmuş gibi konuşulması da başka bir şey. Ben yine de burada kimseye bir itham yapmadım manipüle falan da etmedim. İnsan gibi kendi yorumlarımı yaptım oy hakkım veya bir etkimde yok forumda kendi yorumlarını yapan sıradan bir taraftarım. Artık bu ithamlarında can sıkmaya başladı git başkasıyla uğraş.
Ft mutludurvay be koskoca aysal, özbeke seçim kaybediyor!!
Aysal dümenden bi omuz atmış sadece. Genel kurul üyeleri bu zokayı yer mivay be koskoca aysal, özbeke seçim kaybediyor!!
Çocukken Şahane pazar izleyen neslin sandıklarında ağır basar zannımcaSüheyl amca hangi sandıklarda ağır acaba?
Erden Timur'un liseli olmaması gibi etkide var galibaGörünen tablo, iyi gidişe aldanmışlık
Herkes Erden Timur faktörünü çok küçümsemiş
İnşallah başta forumda Dursun'u koşulsuz destekleyen rtaşlar olmak üzere GK üyeleri de sonradan pişman olmazlar
Genç üyeler genelde sportif duruma göre oy veriyor,sanmıyom Dursun gençleri de götürür.Önceki seçimi gençlerle almıştı zaten Eşrefe karşıDursun rekoru kıramaz 3. ve 4. sandığa göre. Gençlere geldikçe batumun oy yükselecek
Kimi tutuyonGenç üyeler genelde sportif duruma göre oy veriyor,sanmıyom Dursun gençleri de götürür.Önceki seçimi gençlerle almıştı zaten Eşrefe karşı