39. Galatasaray Seçimli Olağan Genel Kurul Başlığı | 25 Mayıs 2024 | Özbek: 3343, Batum: 955

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimin kazanacağının pek bir önemi yok

Erden ağabeyin yolunu gözleyeceğiz birkaç sene. Taraftar daha uslu durur umarım bi dahakine
Taraftarla zerre alakasi olamaz daha fazla sevilen bi yonetici mi oldu

Bence tek sebep saglik problemleri ve yorgunluk

Keske tamamen birakmak yerine biraz cekilseydi isten gucten ama devam etseydi

ben bağlı olduğu yönetim tarafından yalnız bırakıldığınıda düşünüyorum.

bugüne kadar fener tarafından Erden Timur'a sataşıldığı gibi kimse sataşmamış olabilir. Kendisi haricinde ben savunanı - 2 çift laf edeni görmedim.

Yalman disiplinde, Aysal Sportif Aş'nin başında olacakmış. Aysal o vakti nasıl ayıracak acaba? Açıklamakarından sonra daha da net anladım. Özbek'in listesinde güvenilecek bir kaç isim var en azından.

Taraftarla zerre alakasi olamaz daha fazla sevilen bi yonetici mi oldu

Keske tamamen birakmak yerine biraz cekilseydi isten gucten ama devam etseydi
Olmaz mantıklı değil

GS'yi ne kadar severse sevsin ailesiyle geçireceği kaliteli zamandan, parasından pulundan, işinden gücünden sağlığından feragat edecekse en azından bir karşılığı olmalı

Yapacağı karşılıksız hizmetin sonuna geldik artık. En azından her koşulda derin bir saygı ve sevgi göreceği, başkan titrini taşıyacağı bir dönem gerekiyor

Şimdiye kadar aldığı tek karşılık işler iyi giderken büyük başkan çeken taraftarlar. E onu Dursun Özbek'e bile çekiyolar. İşler azıcık kötüye yakın gitse millet kudurmuş gibi saldırıyor. Değmez net şekilde

Genel kuruldaki rezillere girmek bile istemiyorum

Süheyl hocam hata yapıyorsun şu an..

hayırlı olsun - sonra konuşurz demek yerine parmak kaldırmış seçim konuşması yapıyorsun şu an.

mantık aranacak noktada değiliz -3 hafta sonra çıkıp konuşursun.

şu an yeri dğeil.

Süheyl Batum: "Bu değerli kadroyu bir araya getirirken bizi bu yolda cesaretlendiren değerli Alp Yalman listemizde Disiplin Kurulu Başkanı olarak yer almaktadır. Sayın Ünal Aysal da bizimle beraber, seçimleri kazandığımız takdirde Sportif A.Ş'nin başında yoluna devam edecektir."

Süheyl Batum: "Bu değerli kadroyu bir araya getirirken bizi bu yolda cesaretlendiren değerli Alp Yalman listemizde Disiplin Kurulu Başkanı olarak yer almaktadır. Sayın Ünal Aysal da bizimle beraber, seçimleri kazandığımız takdirde Sportif A.Ş'nin başında yoluna devam edecektir."
Desene en ufak tökezlemede kaçıp yine cezalarla bizi başbaşa bırakacak.

ben hala realist bulmuyorum bu kadroyu - Süheyl batumun dediklerinin içinden cımbızla aldığım ufak şey var.

galiba Murat Kurum ile gelen fotoğraf falan çok dokunmuş bir kısma. - ki verilmemesi gereken fotoydu kesinlikle.

ben hala realist bulmuyorum bu kadroyu - Süheyl batumun dediklerinin içinden cımbızla aldığım ufak şey var.

galiba Murat Kurum ile gelen fotoğraf falan çok dokunmuş bir kısma. - ki verilmemesi gereken fotoydu kesinlikle.

onu fırsat bilip cimboma konmağa çalışan 1 avuç oportünist

ya abi "işte projeler onlar bunlar - vaatlerinin dışına 1 milim bile çıkma " mesajı var işin özünde kendiside söyledi ha şimdi.

Erden Timur işi çözülmezse Dursun Özbek seçimi kaybetme ihtimali %50'dir.

onu fırsat bilip cimboma konmağa çalışan 1 avuç oportünist
benim esas gıcık olduğum kısım . eski başkanların 2 tanesinin yönetim değilde - yönetim dışında poz almaları - başkan adam gelip daha ufak görev almaz - o kısmı nasıl kotardılar bilmiyorum. tamda o nedenle realist bulmuyorum zaten.

Rezan - abdurrahim albayrak gibi medyayı seven - gözükmeyi seven- foto vermeyi seven tiplerin yöentimlerde olmaması lazım diye düşünüyorum. Zira Metin Öztürkte öyle biri.

zamanında kart zampara aysalı desteklediğim için utanç içerisindeyim

Hazır yiyici topluluğun kayıba uğradığı bir seçim olur umarım.

benim esas gıcık olduğum kısım . eski başkanların 2 tanesinin yönetim değilde - yönetim dışında poz almaları - başkan adam gelip daha ufak görev almaz - o kısmı nasıl kotardılar bilmiyorum. tamda o nedenle realist bulmuyorum zaten.

Rezan - abdurrahim albayrak gibi medyayı seven - gözükmeyi seven- foto vermeyi seven tiplerin yöentimlerde olmaması lazım diye düşünüyorum. Zira Metin Öztürkte öyle biri.
Metin Öztürk'ten haz etmem ama Albayrak yada Rezan gibi biri kesinlikle değil. Mesela Erden Timur'un işine karışması futbolla bir soru sorulduğunda benim alanım değil demeyi bildi. Onlar kadar foto peşinde olan biri değil kesinlikle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt