39. Galatasaray Seçimli Olağan Genel Kurul Başlığı | 25 Mayıs 2024 | Özbek: 3343, Batum: 955

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son seçimde Kurum desteklemen tepkilere yol açabilir renktaş
Yerel seçimde de yaşadığım ilde kaybettim renktaş. Ayrıca ben Kurum'u desteklemedim ama, Kurum'u destekleyen pek de tepki görmüşe benzemiyor sandıklardaki duruma bakılacak olursa.

Dursun Özbek:
- iki yilda iki şampiyonluk inşallah
- Floryadaki 20 donumluk arazinin 62 donume cikarilmasi
- Mecidiyeköy Lion Residence, Kemerburgaz Tesisleri, Florya projesi

Süheyl Batum:
- Florya projesi peskes cekiliyor
- Galatasaray kolay dokunulabilir bir kulup haline geldi.

Aklı selim bi kisi bu tabloya bakıp Süheyl Batum’a ancak tepki oyu verebilir, sonuçlar son derece normal.

Tüylerim ürperiyor

1716642970891.png

1716643013483.png

1716643055963.png

1716643083456.png

Anadolu kulüplerinden şöyle 5 10 milyona falan toplayabileceğimiz oyuncular kimler? Olası transferlerimizi konuşalım artık.

Mustafa Cengiz'in seçilişini hatırlasın herkes - 2 sandıktan seçim bitmez. sabredip yeni dönem başkanımızı bekleyelim.

erdeni ne yapıp edip ikna etmesi lazım ,yoksa cidden tüm emeklere yazık olacak

Son sandıklar genç nesil.

Süheyl Batum son sandıklarda 7 boy geriden sprinte kalkan BOLD PİLOT gibi gelip geçebilir.

Genel kurul peşkeşe evet demistir. Dursun bey artik florya hususunda istediğini yapmakta özgürdür. Bu hususta bundan sonra herhangi bir yorumumumuz olmayacaktır.

Dursun Özbek yönetimi kontrol edilmeli, denetlenmeli.

Ancak denetlemeciler yöneticilik yapamaz, yapabilselerdi bankaları müfettişler yönetirdi.

Süheyl Batum Florya projesini de, diger mali işleri de denetlesin eger gercekten Galatasaray’a gercekten faydali olmak istiyorsa.

Erden giderse Okan Hoca da fazla kalmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt