39. Galatasaray Seçimli Olağan Genel Kurul Başlığı | 25 Mayıs 2024 | Özbek: 3343, Batum: 955

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunu senin özelinde demiyorum herkes yazıp duruyor da ne projesi abi

Projeden korkacaksın asıl

Dünyada hangi elit futbol kulübü ne projesi yapıyor ki. Yapılacak projeler belli doğru teknik ekibi kuracaksın doğru topçuları alacaksın altyapıya yatırım yapacaksın. Bunun dışında bir şeyle uğraşmaya ne gerek var

Haklısın ama dünyada o elit takımların hemen hemen hiçbirinde bizimki gibi tesis basket salonu daha da ötesi bankalar birliği misali bir olayı yok. Eksikleri giderdikten sonra bence kıyaslamak daha doğru olur gibi geliyor. Yoksa bende biliyorum burak elmastan dilimiz yandı.

Kalite, zeka, hitabet gibi konularda Özbek ne Batum’un ne Aysal’ın yanına dahi yaklaşamaz. Ama 2 kere şampiyon olmuş yönetimi indirmek riskli ve kaotik bir durum oluştururdu. Onun için kongre Dursun ile devam etmeyi tercih etmiş. Yoksa Dursun iyi bir başkan olduğundan değil. Umarım Erden Timur işin içine girer. Yoksa seneye yalı çocuğu kesin şampiyon.

4üncü sandık %80 gibi dursun dominasyonu

3üncü sandıkta ne oy atılmış aç aç bitiremediler.

Kırmızılar yine masadan taşıyor yeni bir masa gerek

Bu tarihi salon çok yakışıyor bize.

25.05.2024_16.35.56_REC.webp

Aklıselim olanı yaptı GS camiası
ztaen burda önemli olan üyelerin son 2 haftanın konularından ne kadar etkilendiği

yoksa 2d2 şamipyonluk olan yönetim ve düzeni bozmak sportif olarak abes kaçardı - ama korkum Erden timur boşluğu nasıl tiplerle dolacak...o tedirgib ediyor.

Boey 17 yegitmişti 30 yerine ET olmasa

Haklısın ama dünyada o elit takımların hemen hemen hiçbirinde bizimki gibi tesis basket salonu daha da ötesi bankalar birliği misali bir olayı yok. Eksikleri giderdikten sonra bence kıyaslamak daha doğru olur gibi geliyor. Yoksa bende biliyorum burak elmastan dilimiz yandı.
Abi zaten tesis en iyi şekilde yapılmalı bunun projelik bir yanı yok

Her kulübün de bir borcu var, zaten borçsuz olmak büyük şirketler için mantıklı değil

Basket salonuna harcayacakları her kuruş haram, oradan doğru dürüst bir gelir üretebilecek miyiz muamma. Onun yerine futbol takımına bir tane kaliteli adam alsınlar

Galatasaray'ın bekası için Dursun dediler.

Şu oy atma işini elektronik yapsalar ölürler. Oy verme bittiği gibi sonuçlar belli olur. Teknoloji çağı deniliyor ama tek teknoloji pc kullanmak galiba

Bence Erden Timur gizli plandan hareket eder. Çok üzerine oynuyorlardi adamın. Arka planda rol alır gibime geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt