39. Galatasaray Seçimli Olağan Genel Kurul Başlığı | 25 Mayıs 2024 | Özbek: 3343, Batum: 955

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Basket salonuna harcayacakları her kuruş haram, oradan doğru dürüst bir gelir üretebilecek miyiz muamma. Onun yerine futbol takımına bir tane kaliteli adam alsınlar
buna katılmıyorum - bunları tamamlayıp yatırımını doğru yaparsan o salondan kombine ve ürün satışını arttırabilirsin.

her branş tabii ki demiyorum - bazıları için kaynak muhabbeti çok yoruyor bence ama Basket - Voleybol ve Su topundan GS vazgeçemez.

buna katılmıyorum - bunları tamamlayıp yatırımını doğru yaparsan o salondan kombine ve ürün satışını arttırabilirsin.

her branş tabii ki demiyorum - bazıları için kaynak muhabbeti çok yoruyor bence ama Basket - Voleybol ve Su topundan GS vazgeçemez.
Abi ben bunu az çok hesapladım salon maliyetini 20 senede falan zar zor çıkarıyor ki bu enflasyon yokkenki hesap, gerçekten lüks bize basket salonu. Basket branşının kendi kendine üretebildiği gelir $5m'yi geçemiyor

3te dursun iki ye , 4te 3e katlamış gibiydi .

200 ortalama oy var desek sandıklarda

67 133
50 150

gibi bir şey çıkar gibi geliyor.

Seçimi izlerim diye spor kanallarına bakayım dedim. Ne göreyim memeiktaş şampiyonluk kutluyor. Ulan herkes unuttu bunların kupa aldığını.

3

237 zarf
1 iptal
4 geçersiz
4 beyaz

batum 70
özbek 162

9. sandıkta işler tersine dönecek.

4

227 zarf
3geçersiz
1 beyaz

batum 61
özbek 162

Abi ben bunu az çok hesapladım salon maliyetini 20 senede falan zar zor çıkarıyor ki bu enflasyon yokkenki hesap, gerçekten lüks bize basket salonu. Basket branşının kendi kendine üretebildiği gelir $5m'yi geçemiyor
bencede dogru o yuzden basket salonunu sponsora yaptırmak isim hakkını ona vermek lazım,fener misal 5 kuruş harcamadı ülkeer yaptı salonu alın sizin olsun dedi
bu sekılde yapılırsamutlaka zamanla faydasını görürüz tabi takımda iyi olursa

yayındakiler hesap makinesi mi yok acaba

654 - 199 şu an

bencede dogru o yuzden basket salonunu sponsora yaptırmak isim hakkını ona vermek lazım,fener misal 5 kuruş harcamadı ülkeer yaptı salonu alın sizin olsun dedi
bu sekılde yapılırsamutlaka zamanla faydasını görürüz tabi takımda iyi olursa
Bizde de öyle bir şey yapacak milyarder yok işte dolayısıyla ben yapılmaması taraftarıyım

1716644994536.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt