Mustafa Arpaç
Aslan Üye
- 17 Nisan 2014
- 9.046
- 4.827
- 1.168
İşten anlayan kişiler bu sorunu önler bence. Böylede çok gereksiz işler oluyorManipülasyon çok rahat yapılır elektronik ortamda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşten anlayan kişiler bu sorunu önler bence. Böylede çok gereksiz işler oluyorManipülasyon çok rahat yapılır elektronik ortamda
buna katılmıyorum - bunları tamamlayıp yatırımını doğru yaparsan o salondan kombine ve ürün satışını arttırabilirsin.Basket salonuna harcayacakları her kuruş haram, oradan doğru dürüst bir gelir üretebilecek miyiz muamma. Onun yerine futbol takımına bir tane kaliteli adam alsınlar
Abi ben bunu az çok hesapladım salon maliyetini 20 senede falan zar zor çıkarıyor ki bu enflasyon yokkenki hesap, gerçekten lüks bize basket salonu. Basket branşının kendi kendine üretebildiği gelir $5m'yi geçemiyorbuna katılmıyorum - bunları tamamlayıp yatırımını doğru yaparsan o salondan kombine ve ürün satışını arttırabilirsin.
her branş tabii ki demiyorum - bazıları için kaynak muhabbeti çok yoruyor bence ama Basket - Voleybol ve Su topundan GS vazgeçemez.
Forum muhafazakarları bayram ediyor, biraz daha az sevinin de bundan bir iki sene sonra geleceğimiz kapkaranlık olacağında isyan etmeye yüzünüz olsun
bencede dogru o yuzden basket salonunu sponsora yaptırmak isim hakkını ona vermek lazım,fener misal 5 kuruş harcamadı ülkeer yaptı salonu alın sizin olsun dediAbi ben bunu az çok hesapladım salon maliyetini 20 senede falan zar zor çıkarıyor ki bu enflasyon yokkenki hesap, gerçekten lüks bize basket salonu. Basket branşının kendi kendine üretebildiği gelir $5m'yi geçemiyor
Sadece onlar değil ama evet onlar daDursun Aydın özbeği Akpliler destekliyor mu diyorsun rtaş
Bizde de öyle bir şey yapacak milyarder yok işte dolayısıyla ben yapılmaması taraftarıyımbencede dogru o yuzden basket salonunu sponsora yaptırmak isim hakkını ona vermek lazım,fener misal 5 kuruş harcamadı ülkeer yaptı salonu alın sizin olsun dedi
bu sekılde yapılırsamutlaka zamanla faydasını görürüz tabi takımda iyi olursa