#39 Luis Pedro Cavanda

adam daha yeni cıktı sakatlıktan bende alındığında çok olumlu bakmıoyrum ama dünki çok tempolu maçtı bir oynasın maç temposuna alışsın ona göre yorum yaparız..

Geçen sene rafael gibi sağ beki niye almadıysak 3 tane sağ bek var 1 tane eboue etmiyor umarım cavanda laziodaki günlerine kavusur zamana ihtiyacı var.
Başarılı olursa eğer 5 sene sıkıntı yaşamayız o bölgede

Nisan ayından beri maç yapmamıs adamı geçen hafta oyuna sokmaması hataydı riekerink'in. bu hafta da bjk'nin en coskulu anında oyuna aldı. Bi yorum yapmak icin henüz erken.

Arkadaş tarık gibi vitaminsize o kadar sabrettik cavandayı 20 dakikada yerin dibine soktu taraftarımız hemen.Durun adam bir kaç maç oynasın görelim.Sakatlıktan yeni dönmüş adamın içinden dani alves falan mı çıkması bekleniyor.

Antalya maçında 11 başlamalı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Elimizdeki sağ beklerin hepsi kötü olmakla birlikte bence içlerinde en iyisi Linnes. Cavanda'dan olmaz. Sabri en kötüsü aralarında.

Bruma ve Yasin Beşiktaş'ın beklerini maymun etti dün.

Cavanda'yı oyuna alması belki o an için mantıklı bir hamle olabilir. Ama sen Rize maçında Cavanda'yı oyuna sokmayıp, Vodafona arenada üstelik maçın en hararetli anında oyuna sokarsan suçu Cavanda da aramayacaksın. Josue değişikliği ise tamamen hatalı bir değişiklik. O anda belki en ihtiyacımız olan şey hızlı, dinamik bir oyuncuyken sen gidip Josue gibi hem fizik gücü düşük olan hem de hazır olmayan bir adamı oyuna alıyorsun.

Cavanda'yı oyuna alması belki o an için mantıklı bir hamle olabilir. Ama sen Rize maçında Cavanda'yı oyuna sokmayıp, Vodafona arenada üstelik maçın en hararetli anında oyuna sokarsan suçu Cavanda da aramayacaksın. Josue değişikliği ise tamamen hatalı bir değişiklik. O anda belki en ihtiyacımız olan şey hızlı, dinamik bir oyuncuyken sen gidip Josue gibi hem fizik gücü düşük olan hem de hazır olmayan bir adamı oyuna alıyorsun.
Josue konusunda hocanın kafasındakiler doğru. Oyuna hakimiyetimiz bittiği anlarda oyuna alıp pas yapmak istiyor ama bu olmadı şimdiye kadar. Suçlusu Josue değil; Selçuk yüzünden Tolga'nın da yorulmasıyla orta sahanın komple oyundan düşmesi.

Cavanda direk 11 başlasın bundan sonra.Hızı ve çabukluğu takıma güç katacaktır.

Hiç kimseden alıntı yapmayacağım ama bu arkadaşı 10 dk gören ve beğeneni anlamıyorum.

Ben trabzondayken baktım bu arkadaş aşırı derecede yavaş.
Hücumcu bir bek değil ve güzel çalım yer.
Maç eksiği had safhada. Bence bi halta yaramaz yinede siz bilirsiniz.

P9

Zeka konusunda iyi seviyede olduğunu düşünmüyorum.

Fizik ve atletik yetenekler ile bir yere kadar gelirsin ama burada olmaz.

Oynadığı 1 2 maç ile iyi görüntü verse de görüşüm kolay değişmeyecek hakkında.

Geri
Üst Alt