#39 Luis Pedro Cavanda

Hazır mı değil daha acaba

Demek ki neymis? Riekerink bosuna dememis 'Ben bu oyuncuyu tanimiyordum, yönetim önerdi'. Teknik adamin tanimadigi oyunculari alma iste.

Yine 11 de degil. Sabri'yi kesemeyen 2 bek oyuncumuz var, Linnes ve Cavanda. Ikiside normal sartlarda daha iyi, ama anlasilmaz bir Sabri tutkusu var her teknik adamda..

Linnes'i yarim saat icinde kesen Riekerink 3 mactir vasatlari oynayan Sabri'ye niye ayni davranisi gerceklestiremiyor, bunu anlamiyorum iste.

Sabri oynamayip Linnes veya Cavanda oynasa cok mu sey degisir?
Bence Sabri'nin İlluminati ile bir ilgisi var, başka bir açıklama bulamıyorum artık

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demek ki hazır olmadığı gibi takıma yavaş yavaş monte etmeye düşünüyor hoca. İkinci yarıda oyuna girer yine.

Sorun ne biliyor musunuz hani bir ara ortaya çıkmıştıya bu Dursun'un arkasında çok adam var kimse o yüzden bu adama karşı çıkıp seçime gidemiyor diye aynısı Sabri içinde geçerli varya
Terim=Dany
Mancini=Ceyhun
Prandelli=Tarik
Hamzaoğlu=Umut
JoR=Sabri
Bu adamlar kesin Td'nin kaseti filan vardı veya ciddi bir torpili vardı yoksa başka açıklaması yok

biraz akıl yönünden kıt ama ben beğendim ileri geri iyi gidip geliyor

Hızı dışında bi numarası yok çöpün önde gideni

Irkçılık kokan mesajlar atılıyor. Yapmayın.

Aşırı dengesizdi bugün ama Sabri'ye tercih ederim.

Sinan Engin analizi ile yanilmadi, voaaa aslan gibi adam. Futbol oynamaya yeniden alisip, o sag kanadi otoban yapacakdir.

Sabri'den iyidir

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pasları çok kötü. Çok hızlı ama hız tek başına yetmiyor. İlerde Sabri gibi kalmıyor. Gİdince dönebiliyor en azından. İnşallah yıldızı parlar burada.

Pass oyunu gerçekten çok berbat adamın. Umut Bulut gibi pass atıyor adam :(
İnşallah heyecandan bilmem neyden olmuştur

bu kadar leşini nereden buldular acaba

bonservisi elinde 30 yaş altı herhangi bir fransa 2. lig topçusu zaten bunun yaptıklarını yapar.

özetl: pasları düşman başına olan topçu.

biraz eboueyi hatirlatti calimlari falan, neyse en azindan forma rekabeti olur

Çalım atacağım diye pas vermiyor. Sabri'den iyi olabilir ama önce pas verilmesi gereken yer de vermesi lazım.

Sabri den bin kat iyidir

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt