#4 Ali Turan

Cevap: #4 Ali Turan

Sahanın en vasatlarındandı dün ama adamda suç yok ki bek adamı değil.

bir topiğe girip mesaj yazmadan,önceki sayfalarda neler denmiş baksanız da 20 kez söylenmiş sözü 21. kez söylemeseniz...kişisel bir şey değil,maalesef hep böyle yapılıyor.geriye doğru 2 sayfa okumak yeterli...

Geçen haftaya göre biraz düzelme var. Yerden dikine pasları iyi aslında ama çok kolay çalım yiyor. Yine de Servet 'in yerne göbekte oynar. Bedava etin yahnisi.

Bugün iyi felan değildi. Hakan Balta o kadar kötüydü ki Ali Turan'a sıra gelmedi. Yardırdı adamlar Balta'nın ordan.

Ali Turan yine çalım yedi, yine pas hataları yaptı.

Sağbek performansı için konuşuyorum tabi.Rezalet..

Yani u.uçarı gönderip Ali turanı sağbek yapmak büyük saçmalık.Uğur yeterince şans bile bulamadı geçen sene eminim bulsa rayını otururdu.Ankaragücünde sürekli olarak forma giyme başladı eminim toparlanacaktırda.Sonra tahminim olarak Beşiktaş veya Trabzonspora gidecektir Bjknin yerinde olsam devre arasında kesin alırdım.

Bu adamdan sagbek falan olmaz, stoper olur mi o da belli degil. Ugur Ucara yazik olmus, ayni paraya bul simdi bakalim bir yedek sag bek.

Ilk 2 macina göre Bursa macinda daha iyiydi ama genel olarak degerlendirirsek hala yeterince kötü. Ve tabiki bek olmadigini düsünerek, kendi mevkisinde oynadigi zaman ki performansiyla degerlendirmek gerekir.

Sabri'yi seviyorum hemde çok..

Bu duruma gelmişsek iş çok vahim beyler..

Bence bu adamı Sabri'nin değerini anlayın demek için aldık.Gerçi adam sağbek değil ki.

Hiç birşeye üzülmüyorum, sadece Uğur gibi genci yok ettiğimize üzülüyorum. Uğur'un, Ali'den ne farkı var söyleyin bana.

uğuru verip bunu alanları alkışlıyorum bravooooooooooooooooooooo bravooooo

Allah seni bildiği gibi yapsın. Bizlere, bu büyük taraftara yaşattığınız üzüntüleriniz için Allah sizede aynılarını yaşatsın! AMİN!

Bu adama topcu diyorlar, oysa herif 2 metre önündeki adama pas atamiyor.

Bakin arkadaslar, saka falan degil bu. Bu adamlar milyon eurolari aliyor, Türkiyenin en büyük kulupte oyniyor ama önündeki adama 2 metre uzaktaki adama pas atamiyor.

Ya Allahim sen bana sabir ver, burda kötü birsey yazmamak icin kendimi zor tutuyorum.

Ya bu adam 2 metre öndeki adama pas atamiyorr, nasil oynar bizde, nasillllllll nasilllllllll.

Kisacasi: Rezalet

Hayatimda Ali Turan kadar yeteneksizini az gördüm. ( sag bek icin konusuyorum )

Uğur uçarı gerçekten harcadılar sakatlıktan yeni çıkmış adama Ali turan kadar şans verilmedi.Ali turan danda çok daha iyi oynamasına rağmen.

Geri
Üst Alt