4 Büyüklerin Başkanları Canlı Yayına Katıldı

Karşılıklı oyuncu takası yapacağız anlaşılan

Git klupler birligine ordan herkesle sey edin ne diye bu at hirsizlariyla bas basa bulusuyon. Uzerimize bok bulasicak.

1 transfer yapmayı başaramayan yönetim aleni gs düşmanlarıyla kol kola

gsyi takipten cikarmak icin bir neden daha

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Vala işin gerçeği birbiriyle çatışmanın iki tarafa da yararı yok. Gs ve fb Türk futbolunun en büyük iki kulübü. Geçmişi unutup gelecek için ortak adımlar atmak lazım. İlerlemek istiyorsak tek seçenek bu. Diğer türlü iki takımda birbirini geriye doğru çekiyor bu gerçeği de kabul etmek lazım.

Şimdi şöyle bir ortak nokta var iki taraf da tff sen haz etmiyor. Elmas tff ve kurullarını istifaya davet edeceğiz demişti seçim öncesi. Bunun için bir ortak adım atılacaktır.

Ali koç da malum aziz yıldırım nihat ozdemir yakinligindan dolayı haz etmiyor. Ben kilit bir ortak hareketin olacağını düşünüyorum.

GSCimbom Mobile App

ortak menfaati için ne düşmanlar bir araya geliyor

sporda iki rakip bir araya gelmiş sorun nedir

stratejik bi hata nihatla bi araya gelip canlı yayında ali den hesap sormalılardı

Taraftarın galeyana getirmesi bu düşmanlığı ortaya çıkarıyor. Taraflarin çekişmesi birbirinin üstüne çıkmak istemesi kadar doğal bir şey yok. Ama bizde yıllardır gerilim yükselsin, rakibi göt edelim şeklinde ilerliyoruz. Bunun da iki tarafa da faydası yok zararı var. En kötü transferleri düşünün. Rakibin araya girmesi fiyatları uçuruyor. Gerek yok yani bu tarz şeylere. 4 5 M e bitecek irfan transferi 11 e denk gelmiş fb ye. Cengiz yönetimi bu konuda hiç tufaya gelmedi lakin o transferler olsa bugün şu şekilde elestirilmeyebilirlerdi.

GSCimbom Mobile App

adnan polat gibi fenerin kuklası olacaksa işimiz yaş. Ancak tff'nin zorbalıklarına karşı ortak hareket edeceklerse sorun yok

adnan polat gibi fenerin kuklası olacaksa işimiz yaş. Ancak tff'nin zorbalıklarına karşı ortak hareket edeceklerse sorun yok
Bence ikincisi olacak. Yönetim kurulu bizim tahmin ettiğimizin üstünde profesyonel. En azından ben daha önce bu tarz yönetim hiç hatırlamıyorum. Adımları da ona göre atacaklardir. Seçim öncesi açıklamalarına uymayan bir şey yok şuana kadar. Kurullara uyarı vermeyeceğiz direkt istifaya davet edeceğiz demişti. Bunun altyapısı oluşturuluyor belli ki.

Tek hatası yönetimin şuana kadar, Su kadar günde transferler, şu kadar günde sponsorlar açıklanacak demesiydi.

Dışarıya verilen bilgilerle içerisi aynı olmayınca süreç uzadı tabi. Gerçi albayrak in gelecek olan başkan 300m ile gelsin demesinden anlamalilardi.

Neyse olan oldu ben hala taraftarın abarttigi kadar kötü bir sürecin ilerlediğini düşünmüyorum. Bu işin sonu güzel biter. Buna inanıyorum.

GSCimbom Mobile App

Geri
Üst Alt