- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.473
- 5.103
bravoo olay ülke futboluuOlay Fenerbahçe - Galatasaray mevzusu değil.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bravoo olay ülke futboluuOlay Fenerbahçe - Galatasaray mevzusu değil.

yabancı sınırı için BOYKOT yapılmalı. bunlar yüzünden onyekuruyu kaçırdık, alpaslan, adem büyük, aytaç kara mı oynasın GS'de?Ne gerek varmış? Elmas bey napıyorsunuz?
Terimden icazet almadan böyle işe girmezFatih hoca’yi her türlü koruyacagiz diyen Burak Elmas’in Fatih hoca’ya sokak kabadayisi diyen bir sahisla ayni programa cikmasi ne kadar dogru
Mustafa cengiz de ayni loca dan basket maci izlemisti mesela
Vala işin gerçeği birbiriyle çatışmanın iki tarafa da yararı yok. Gs ve fb Türk futbolunun en büyük iki kulübü. Geçmişi unutup gelecek için ortak adımlar atmak lazım. İlerlemek istiyorsak tek seçenek bu. Diğer türlü iki takımda birbirini geriye doğru çekiyor bu gerçeği de kabul etmek lazım.
Şimdi şöyle bir ortak nokta var iki taraf da tff sen haz etmiyor. Elmas tff ve kurullarını istifaya davet edeceğiz demişti seçim öncesi. Bunun için bir ortak adım atılacaktır.
Ali koç da malum aziz yıldırım nihat ozdemir yakinligindan dolayı haz etmiyor. Ben kilit bir ortak hareketin olacağını düşünüyorum.
GSCimbom Mobile App

Sezon ilerledikçe göreceğim bu dostluk sicmiklarini.
Olsun şimdi istediğimizi alalım sonra koy gitsinSezon ilerledikçe göreceğim bu dostluk sicmiklarini.
tüm takımlar formalarındaki yıldızı kaldırsa aslında kavgalık mevzuların büyük bölümü kapanırbu ülkede dostluk nerede görülmüş. Bu ligin temeli zaten kavgaya dayanıyor, futbol izlemek için daha iyi 15 tane lig izlersin
millet kaostan besleniyor, 2 hakem hatasına bakar
tüm takımlar formalarındaki yıldızı kaldırsa aslında kavgalık mevzuların büyük bölümü kapanır
%100. Bu ülkede her nasılsa rezil olunamıyor , çünkü bu rambo okan v2.0 , fetö organizasyonlarına platin sponsorluklar yapıyordu. Sinsi , fanatiklikten gözü kör olmuş , GS düşmanı bir tiple iş birliği abesle iştigal demektir.her fırsatta klübümüze fetöcü diyen ali oç yönetimi ile hiç bir iş birliği kabul edilemez