- 20 Ağustos 2009
- 16.755
- 20.278
- 2.973
Hahahahaha Fatih Hoca'nın şarkısı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şardanın hiç bir projesine rastlamadım şahsen terimi kovmak dışında. iyi bir fırsattı olmayan projelerini anlatması içinHer adayın 10 tane reportajı vardır, projeler, görüşlerini ordan okuyabilirsin. Hepsinin amacı Galatasaray hizmet etmek. Orda tartişma ortamına girmek saçma ve polarize edici, sağlıklı değil.
bişey PehlevanŞu an arada çıkan şarkı söyleyen sanatçı kim sesi hoş geldi bana beğendim tarzını.
hadi oradan!Fransa'dır Galatasaray!
Bu kadar kalitesiz adaylar arasından dişe dokunur bişey çıkmaz.Dişe dokunur birşey oldu mu yav , izlemiyorum da.
Sponsor olur , başka birşey olur.
Duvardır Emrah!Fransa'dır Galatasaray!
Kötü bir şey mi dedim SAMİ!hadi oradan!
yıllardır demokrasi diye kandırıldınız künsMüzik ziyafeti ve demokrasi şöleni
Ben hocayı o gruptan niye çıkamadı diye eleştirmem. Eli ayağı tutan bir forvetimiz olsa çıkardık.Valla seninki de hikaye
Terim mi dedi Gomisi sat da sezona forvetsiz girelim
Forvet bulama da Diagne'ye tüm parayı gömelim diye
Yabancı hoca getir de sezona forvetsiz başla, orta sahasız başla, sezon ortasında orta sahanı kov bakalım kalıyor mu o takımda.
Terim'e yaptıklarından değil de yapmadıklarından dolayı iftira atmak herhalde sizin doğrunuz.
Parlıyorelmas ne alemde
Anlat bakalım geçmiş adayların hangisi ütopik projeleri hayata geçirmiş ? Bence ft’yı ile çalışmamak en büyük proje, mesela elmas bir taraftan ajax modelı işitan filan diyor, bir taraftan terim hocamız ile çalişacağız diyor. Tam bir antitez.şardanın hiç bir projesine rastlamadım şahsen terimi kovmak dışında. iyi bir fırsattı olmayan projelerini anlatması için