4 Galatasaray Başkan Adayı Ortak Canlı Yayında | 17.00 | 13 Haziran

Şu an arada çıkan şarkı söyleyen sanatçı kim sesi hoş geldi bana beğendim tarzını.

Her adayın 10 tane reportajı vardır, projeler, görüşlerini ordan okuyabilirsin. Hepsinin amacı Galatasaray hizmet etmek. Orda tartişma ortamına girmek saçma ve polarize edici, sağlıklı değil.
şardanın hiç bir projesine rastlamadım şahsen terimi kovmak dışında. iyi bir fırsattı olmayan projelerini anlatması için

Dişe dokunur birşey oldu mu yav , izlemiyorum da.

Sponsor olur , başka birşey olur.

Valla seninki de hikaye

Terim mi dedi Gomisi sat da sezona forvetsiz girelim
Forvet bulama da Diagne'ye tüm parayı gömelim diye

Yabancı hoca getir de sezona forvetsiz başla, orta sahasız başla, sezon ortasında orta sahanı kov bakalım kalıyor mu o takımda.

Terim'e yaptıklarından değil de yapmadıklarından dolayı iftira atmak herhalde sizin doğrunuz.
Ben hocayı o gruptan niye çıkamadı diye eleştirmem. Eli ayağı tutan bir forvetimiz olsa çıkardık.
Ama bu sezon şampiyonluğu tamamen eliyle ikram etti hoca. İstediği adamların da İrfan hariç hepsi alındı. Onun yerine de daha iyisi Gedson alındı zaten.

ekmek yoksa pasta yesinler diyen marie antoinette gibiyiz şuan. keyfimizi bozamaz kimse

şardanın hiç bir projesine rastlamadım şahsen terimi kovmak dışında. iyi bir fırsattı olmayan projelerini anlatması için
Anlat bakalım geçmiş adayların hangisi ütopik projeleri hayata geçirmiş ? Bence ft’yı ile çalışmamak en büyük proje, mesela elmas bir taraftan ajax modelı işitan filan diyor, bir taraftan terim hocamız ile çalişacağız diyor. Tam bir antitez.

Geri
Üst Alt