4.GSCimbom Football Manager Şampiyonası

Cevap: 4.GSCimbom Football Manager Şampiyonası

Flas Flas Flas ... Ayrintilar az sonra ..

Kamu Aydınlatma Platformu

F.C. Chelsea takımı ile yapılan görüşmeler sonucunda, Yossi Benayoun ve Robinho'nun transferleri konusunda anlaşma sağlanmıştır.

Bu oyuncuların karşılığında Aleksandar Kolarov ve Thiago Motta, bonservisleri ile birlikte F.C. Chelsea kulübüne verilmiştir.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

F.C. Internazionale Milano

Benayoun mu kaldı yahu:o

Evet beyler bayanlar artik sol bek acigimi da kapattigima gore her bolgeden oyuncu transferi tekliflerini kabul edebilirim . Tum oyuncularim takas olabilir ama ozellikle takasa acik oyuncularim :

Nani-Seedorf-Pato-Bosingwa-David Silva

Evet beyler bayanlar artik sol bek acigimi da kapattigima gore her bolgeden oyuncu transferi tekliflerini kabul edebilirim . Tum oyuncularim takas olabilir ama ozellikle takasa acik oyuncularim :

Nani'ye karşılık benden kimi istersin?

David Silva ya da Patoya karsilik kimi istersin ?

Kulubümüz Nani ve Alexandre Pato'nun transferleri için görüşmelere başlamıştır.Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Coook buyuk bi takas gerceklesti hayirli olsun .

Kulubümüz Manchester United'lı Nani ve Milan'lı Alexandre Pato ile 2 yıllık anlaşmaya varmıştır.Karşılığında Steven Gerrard ve Adebayor ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Kulubümüz Manchester United'lı Nani ve Milan'lı Alexandre Pato ile 2 yıllık anlaşmaya varmıştır.Karşılığında Steven Gerrard ve Adebayor ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Sen bildir Fatih'e Mert cidden buyuk takas oldu .

Sen bildir Fatih'e Mert cidden buyuk takas oldu .

Bildirdim.Gerrard gibi bir adamı göndermek iyi değil ama adama antipatim var.Elimde olsa G.Gönül'ü de gönderecem ama isteyen yok :asd:

4 tane CM vardı elimizde CM bölgesinde Gerrard'ın yerini dolduracağımıza inanıyorum.Kanat oyuncusu eksikliği ve süratli forvet eksiğimiz vardı.Tam istediğim adamları aldım bende.Hayırlı olsun 2 takım içinde.

8 takımlı turnuva mı olur lan :ays: Ayrıca son şampiyon da alınmamış ( bkz : direk katılım hakkı ) :allaalla6vr: Ayrıca(2) fifa çok sarmaz söyleyeyim takım oyunu oynanmıyo fifada fazla pes daha iyi olurdu. Ayrıca(3) diğer turnuvayı daha profesyonel kişilerin yapması taraftarıyım. Kadrolara baktık birçok kaliteli oyuncu yok :D Artık diğer turnuvaya gireriz. Bu arada son şampiyon olarak Umut Sezer'i desteklediğimi belirtmek isterim. :coffee:

Bildirdim.Gerrard gibi bir adamı göndermek iyi değil ama adama antipatim var.Elimde olsa G.Gönül'ü de gönderecem ama isteyen yok :asd:

4 tane CM vardı elimizde CM bölgesinde Gerrard'ın yerini dolduracağımıza inanıyorum.Kanat oyuncusu eksikliği ve süratli forvet eksiğimiz vardı.Tam istediğim adamları aldım bende.Hayırlı olsun 2 takım içinde.

Acikcasi ben de cok mutluyum hayirli olsun . Bizde takas bitmez David Silva-Ferreira-Bosingwa-Thiago Motta-Adebayor-Sturridge-Seedorf takasa acik oyuncularimdir tekliflere acigiz mevki farketmez .

Acikcasi ben de cok mutluyum hayirli olsun . Bizde takas bitmez David Silva-Ferreira-Bosingwa-Thiago Motta-Adebayor-Sturridge-Seedorf takasa acik oyuncularimdir tekliflere acigiz mevki farketmez .

Beyler herkez nasıl sistemle oynayacaksa ve nasıl oyuncularla oynayacaksa buraya yazsın. Bakalım kimde nasıl kadrolar olmuş takaslardan sonra.

------------------------------------Akinfeev----------------------

----Arbeloa-----------Pepe---------------------------Tiago Silva----------------Evra----------

-------------------------Toure-------------------Cambiasso--------------------------------

--------Lennon---------------------Sneijder-------------------------------Ronaldo

-------------------------------------Torres------------------------------------------

Yedekler : Marcelo , Diarra , Gago , Babel , Chamakh , Adriano , Squilacci

GK-Casillas

RB-Ivanovic

CB-Terry

CB-Lucio

LB-Zabaleta

DMF-Khedira

CMF-Lass

RMF-Nasri

LMF-Nani

CF-Pato

ST-Drogba

Yanliz kim kimde belli degil ilk sayfada. Ilk turnuvadaki gibi duzenlenirse guzel olur...

Bu arada Mert, C.Toure sende mi?

Ben buyuk ihtimal :

-----------------------------------REINA----------------------------------------

SERGIO RAMOS------KOLO TOURE-----------WALTER SAMUEL------------KOLAROV

---------------GERRARD-------------PIRLO----------------INIESTA---------------

---------------------------------DAVID SILVA------------------------------------

-------------------------CARLOS TEVEZ-------IBRAHIMOVIC----------------------

Geri
Üst Alt