- 27 Aralık 2008
- 21.841
- 1.428
- 1.813
Cevap: 4.GSCimbom Football Manager Şampiyonası
Boşalttım.
Cenk kutunu bosalt.
Boşalttım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cenk kutunu bosalt.
Evet beyler bayanlar artik sol bek acigimi da kapattigima gore her bolgeden oyuncu transferi tekliflerini kabul edebilirim . Tum oyuncularim takas olabilir ama ozellikle takasa acik oyuncularim :
Nani-Seedorf-Pato-Bosingwa-David Silva
Evet beyler bayanlar artik sol bek acigimi da kapattigima gore her bolgeden oyuncu transferi tekliflerini kabul edebilirim . Tum oyuncularim takas olabilir ama ozellikle takasa acik oyuncularim :
Nani-Seedorf-Pato-Bosingwa-David Silva
Nani'ye karşılık benden kimi istersin?
Kulubümüz Manchester United'lı Nani ve Milan'lı Alexandre Pato ile 2 yıllık anlaşmaya varmıştır.Karşılığında Steven Gerrard ve Adebayor ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.
Sen bildir Fatih'e Mert cidden buyuk takas oldu .

Bildirdim.Gerrard gibi bir adamı göndermek iyi değil ama adama antipatim var.Elimde olsa G.Gönül'ü de gönderecem ama isteyen yok
4 tane CM vardı elimizde CM bölgesinde Gerrard'ın yerini dolduracağımıza inanıyorum.Kanat oyuncusu eksikliği ve süratli forvet eksiğimiz vardı.Tam istediğim adamları aldım bende.Hayırlı olsun 2 takım içinde.
Acikcasi ben de cok mutluyum hayirli olsun . Bizde takas bitmez David Silva-Ferreira-Bosingwa-Thiago Motta-Adebayor-Sturridge-Seedorf takasa acik oyuncularimdir tekliflere acigiz mevki farketmez .