#40 Emin Bayram

Yediğimiz golde hatali. Olduğu yerde sekmese bir adım geriye atsa vururdu o kafayı. Gene de iyi ayakları sağlam basıyor yere ozguveni flaan güzel. Aynen devam aslanim

GscimbomMobile
Nokta yorum.

Hataları pozisyon bilgisiyle alakalı ki hataları var.

Bana ilk defa ümit verdi bugün. Son toplarda Mallı'ya iyi siper oldu

Yaşının genç ve maç sayısının çok az olması bir stoper için büyük handikap. Stoper dediğin hata yapa yapa öğrenir.
Ama genel performansı çok iyi. Eli ayağına dolaşmıyor ve gördüğüm kadarıyla ayağı da fena değil. Bunlar çok iyi sinyaller.

Bu çocuk 11 oynadığında hiç sırıtmıyor hep diyorum. Özgüvenli bir çocuk ayağıda iyi

Ne farki var bu arkadasin Abdulkerim'den?

Bosuna para veriyoruz Anadolu topculara, kullanin iste boyle altyapidaki cocuklari.
Avrupa'da zaten yokuz, en fazla 2-3 rakip zorlar bizi.

Goldeki hatasi ve iki üc kere kafa ile topu yanlis yere vurmasi disinda gayet iyidi bravo aslanim

havadan karşıladığı hemen her top rakibe gitti. biraz daha bilinçli vurabilmeli o toplara
yerden ise çok az hata yaptı. bir kaç kez çabuk oynaması rahatlattı bizi. o konuda bir becerisi var gibi.

Ilk macina cikti. Hatalari vardi, iyi yaptığı isler de vardi. Kaan gibilere 10 milyon euro baglayacagina bir temeli olan bu gençleri geliştir.

Üst seviyede sanırım ilk 90 dakikası ve doğal olarak çok hata yaptı ama gelişecek.

Öz güven kaybetmemesi önemli.

Iyi topcu

Özelikle güven veren bir stoper

Stoper bölgesine yüksek miktar bonservis yerine alt yapidan genclere sans vermek daha dogru

Yaşına rağmen olgun oynuyor. Tebrik ediyorum kardeşimi, devam böyle.

stoper dediğin rakip kendisine baktığında sıçırtması lazım, ozan da böyleydi pısırık pısırık sahada izlenim veriyordu bence en büyük eksiklik, bugün için kritik toplar kesti, en + özelliği geriden geçiş paslarını araya salması

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

stoper dediğin rakip kendisine baktığında sıçırtması lazım, ozan da böyleydi pısırık pısırık sahada izlenim veriyordu bence en büyük eksiklik, bugün için kritik toplar kesti, en + özelliği geriden geçiş paslarını araya salması

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaş aldıkça kalıplanacaktır. Tecrübe eksiği de var illa ki..

Geri
Üst Alt