#40 Emin Bayram

havadan karşıladığı hemen her top rakibe gitti. biraz daha bilinçli vurabilmeli o toplara
yerden ise çok az hata yaptı. bir kaç kez çabuk oynaması rahatlattı bizi. o konuda bir becerisi var gibi.
şu an ülkedeki ayagı en iyi genç stoper emin abi.alttan yetişenlerinde topu oyuna sokma mevzusu var .sözleşme imzalanan ali yeşilyurt,eren paşahan ve bence avrupa yapacak olan hasan turan var.hasanın yası daha 14 bi de

Kolay pozisyonlarda kendini zora soktugu oldu. Zor pozisyonlarda soguk kanli oldu ve iyi kritik müdaleleri vardi.. Negatif olarak en fazla göze batan sey bence kafa toplariydi. Dogru dürüz baski altinda olmadan bile kafa toplarini rakibe dogru verdigi oldu. Ama bu kolay düzeltebilecek birsey.

4-5 maç güvenip üstüste oynatıp o güveni verdikten sonra değerlendirmek gerekir.

Maçın genelinde takıma ayak uydurdu. Ama golde hatalıydı. Gaziantep maçında bariz hata yapmıştı ve kaçırmışlardı; o maçın kırılma anıydı. 2 maçın kazanılması kendisi açısından büyük şans.

Emin bayram güven verdi.
Hataları tabiki olacak. Ama sakinliği ve çevikliği beni mutlu etti.

18-19 yaşındaki çocuk elbette. Hata yapacak. Ama geçen sezon oynayıp geldi. Boş yatmadı. Görüyoruz ki oynaması ona yaramış. Özgüveni yerinde. Zamanla daha da iyi olacaktır.

Stopersaray olarak Türk futboluna bir stoper daha kazandıracağız gibi anlaşılan.

Dünkü istatistiklerini de iliştirelim şuraya

55236EEF-5735-46C2-ACA3-0C6473358E14.jpeg

Topla cok cool ya bu yasta bu kadar cool olmasi inanilmaz iyi. Hata yapti tabi adamini birakti ve arkasinda birakti ama bunlar olur bu yasta maalesef. Her mac yapmaz

Golde hatalı evet ama orta gerçekten çok iyiydi, tam iki stoperin arasına geldi.

Orada sıçrasa belki arka kafasıyla topa dokunabilirdi ama böyle arka kafayla karşılanan toplar da genelde kendi kalene doğru yöneliyor ve kaleciyi ters yakalayıp kendi kalene gol atmanı sağlayabiliyor.

Oynaya oynaya öğrenecek, böyle pozisyonlarda 2 adım geri atıp pozisyon almayı. Özellikle stoper ve kaleciler için bol bol oynamak çok önemli. Ben Emin'den ümitliyim, zaten geçen sezon bittikten beri diyorum sadece ligde olduğumuz bu sezonda kesinlikle en az 2 tane yerli gencoyu takıma kazandırmalıyız diye.

Aslında geçen sezon Torrent hıyarı sezon bizim için nasılsa bittiğinde eldeki gençleri sahaya sürmeliydi ama maçası yetmedi hâlâ Babel Mabel takılıyordu aptal herif.

eminin bu sene şans bulacagını ifade etmiştim.aynı şansı hamza da bulacak

Geri
Üst Alt