#40 Emin Bayram

Talihsiz bir sakatlık da yaşadı ondan sonra oynamak çok kolay değil. Yaz başından beri kamp yapıp sakatlık yaşamasa daha diri bir Emin görürdük. Stoper konusunda şanslıyız ayrıca bu oyunculara şans verip sürdürülebilir kazanç bile sağlanabilir. Ahmetcan, Serdar Saatçi filan çok maç oynamadan gittiler para kazandırdılar. Bizim topçuların pek bir eksiklikleri yok. Profesyonel arenada çok maça çıkmaları lazım.

Paşa maçında çok iyi müdahaleleri vardı.
Yaşına göre iyi yer tutuyor ve serin kanlı.

Ama Hava topu zaafiyeti var gibi.
Hava topunda zamanlamasını iyi ayarlama ve vücudunu iyi kullanmalı.

Başarılar Aslan

Ben sevdim bu çucuğu
Topla ilişkisi çok iyi ,hiç şeyinde değil rakip takımın baskıya gelen oyuncuları
Zamanlama hatası ila hava topunda ters ayak kaldı ,uzaklaştırmak isterken de dengesiz uzaklaştırmak istememesi hataya sebeb veriyor ,iyi bir yol ama

Geçen maç kötü adımlama hatası yaptı

Ama oyun kurulumunda ilginç uzun topları vardı, çoğu Boeye, Van dijkın Salaha attığı gibi toplar.

Topu ayağından seri ve isabetli şekilde çıkardığı için tercih edildi, umarım şans yanında olur

Bileğinin hakkıyla formayı aldı şansı bahtı açık olsun , böyle çalışmaya devam etsin.

Emin bayram birde sanıyorum sol defans değil sağ defans neden böyle riske edildi anlamadım belki başka bir durum vardır.
Elimizde tek sol stoper var zaten o da Abdülkerim. Bakalım eğer devre arasında Nelsson Dünya Kupası'nda piyasa yaptığı için satılırsa Ross ve Emin ile sağ stoper pozisyonunda büyük rekabet doğar. Metehan da sağ stoper diye biliyorum o yüzden Abdülkerim ile rekabete girecek br sol stoper bakılabilir devre arası. (Eğer Nelsson gidecekse)

Bugun ne yapar bilmiyorum ancak oynadigi macta Abdul'den daha iyiydi. Abdul bireysel hataya cok yatkin gorundu oynadigi maclarda.

Arap sermeyeli takımlar boşta arkadaşalr
Yallah onları desteklemeye

Geri
Üst Alt