#40 Emin Bayram

2004 sevilla
Sergio Ramos
Gönderilecekti
Hikayeyi biliyoruz

aslında oyundan alınması gereken bir performanstı ama hoca muhtemelen psikolojisi kaldırmaz diye almamayı tercih etti.

Puan kaybı olmamasına en çok Emin için sevindim. Gollük hataları var maalesef ama futbol şansı yanındaydı. Bugünden dersler çıkarmalı. Kazanırken daha değerli. Bizim gördüğümüzü hoca da görüyor mutlaka.

Yedek stoper olarak kendini yavas yavas gelistirmeli, bu sekilde kaybedebiliriz eksikleri var

Abdülkerim varken oynamamalı. 2 haftadır oynuyor geçen hafta paşa dan 2 tane yedik. Bu maç ta sadece bir tane yememiz şans. Abdülkerim tamam 1 tane yedirdi ama savunmada sağlam duruyordu

Lan gsc boeyide yedinizde

Gidin uyuyun ,öncesinde boey başlığını okuyun da öyle uyuyun

Genç kardeşimiz iki maç şans buldu ama çok iyi değerlendirdi diyemeyiz maalesef. Topa hiç hakim durmuyor her an kaptırcakmış izlenimi veriyor. Aslında altyapıda oynayanlar arasında en iyisi Işık Kaan Arslandı. O çocuktan iyi stoper olur. Sezon öncesi kampta sakat olması şanssızlık.

Hatalar yapti da,ilerde pisman olacaginiz yorumlar yapmayin.bu cocuk potansiyelli

Niye her kötü performansta futbolcuyu al, at çöpe yapıyorsun ha ey GSC ?

Tekrar söylüyorum lige oynatma garantisiyle kiralamamız gerekiyordu. Oynadıkça pozisyon bilgisi yükselecek.
Kesmeleri güzel ama topla oynamasını bilmiyor. Bunu oynayarak aşabilir ancak fakat yedek kalarak bunu nasıl başarır muamma.
Bir tane yabancı stoperimiz var yanına abdül ve metehan ile idare etmeye çalışacaktık.
Bu şekilde devre arası kiralık gitmesini izleriz gerekçe de oynama teklifi aldı derler

Fizik kalitesi dirençli maçlar için yeterli gözükmüyor. Hazırlık maçlarında daha diriydi. Sakatlıktan tam dönememiş.

pozisyonları sezemiyor hamlelerin sonuçlarını idrak edemiyor malesef , herhangi bi özelliğini de göremedim

Çoh kötüydü bugün

Hata yapması normali tabi ama bu tarz maçlarda riske değmez.

Bu çocuktan olur olmaz onu zaman gösterecek ama bu maçta oynaması hataydı, bunu biz bile söyledik burda. Hocanın bugünki maçtaki yanlışlarından biri.

Geri
Üst Alt