#40 Emin Bayram

Kasımpaşa maçında da top kaybettin bu maçta da top kaybettin 1 maç olur 2 maç olur ama 3'ncü maç çıkarlar skor yaparlar geriye düşeriz potansiyeli var ama dikkatli olması lazım.

ayağı iyi ama pozisyon hatası yapıyor. bir de topla giderken sakıncalı hareketler sergiliyor.

Burada benden çok öven olmamıştır ama bugün cidden çok kötüydü ilk kez eminle ilgili acaba demeye başladım.. Bilhassa antepte yaptığı top kaybı tesadüf diye dusunurken aynı şeyleri 2-3 kez daha tekrarlaması can sıkıcı bir stoperin böyle oynama şansı yok

Burada benden çok öven olmamıştır ama bugün cidden çok kötüydü ilk kez eminle ilgili acaba demeye başladım.. Bilhassa antepte yaptığı top kaybı tesadüf diye dusunurken aynı şeyleri 2-3 kez daha tekrarlaması can sıkıcı bir stoperin böyle oynama şansı yok
sen övmeyi baskasina birak reyis ozaman

Stadta desteklemek için ayağına top geldiğinde alkışladık
Biraz zaman verin

Her ikili mücadelede yalpaladı. Bir stoper öncelikle sağlam basmalı ve ikili mücadelelerde ayakta kalmalı. Kaptırdığı topları, pozisyon hatalarını vs saymıyorum bile. Zorunlu kalmadıkça bir daha 11 başlamayacaktır.

Sonradan girdigi macta da, gecen hafta da bu macta da ayni hatalar ayni defolar devam ediyor. Yasi geregi ustune gidilmeli. Ben her mac icinde o sirada yazdim, pozisyon bilgisi kotu, defansif farkindalik ortalama olsada zayif oldugu nokta yine rakip takibi vs.. Ustune, asiri ozguven var ve 2.5 macta 3 tane kritik top kaybi yapti gereksiz bir sekilde. Bugun, Konya macinda, ofsayt bozdu (yine ofsaytti ancak Boey ve Nelsson ile defansif kontrol cizgisini bozdu iki kez hemde) ustune rakibine top kaptirdi kendi ceza sahamiz icinde.. Ustune dusulmeli, ancak bu tip maclarda yedek tutulmali. Kupa maclari, rotasyon ve kart/sakatlik durumuna gore kullanilmali. Bir sure maalesef bu sekilde devam etmeli. Basarilar Aslan.

Antep, Kasımpaşa ve Konya maçı 3 maçta da çalıma girip ya da rakipten kalçayı yiyip topu kaptırdı şimdilik ucuz yırtıyoruz. Potansiyeli var ama şu an omuz omuza arkasındaki kimse yokken mücadeleye girmemeli basit oynarsa daha etkili oluyor.

Biraz daha basit oynamasi lazim

Onun disinda lig icin gayet yeterli bir stoper

Henuz 3. Macina cikti,gelisecek tabiki beckenbauer gibi defanstan calimlarla ileri gitmeye calismayacak mesela bunlari ögrenecek

19 yasinda oldugunu unutmayalim,ozan kabak yarim sezon da en az 3-4 penalti yaptirdi hatta o sezon ligin ilk yarisinda bol bol puan kaybettik yaptigi hatalardan dolayi puan farki acilmisti ama israr edildi ve avrupa ya transfer oldu

ilerde ne olur bilemem fakat bugünkü kepaze futbolundan sonra bir daha 11 çıkması anormal olur

kendisine faul yapılan bi pozisyon var hakem çalmasa devam edip pozisyona yedircek golü böyle olmaz temas varsa düş

Sert bir stoper değil, atletikte değil, markaj yapamıyor. 10 kişi kalan konya bu çocuğun üzerinden etkili olmaya çalıştı çünkü santraforları çok rahat top alıyordu.
Sezgileri kuvvetli olması lazım yoksa ikinci ligde bile oynayamaz

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abdul alır formayı. İyi değerlendiremedi. 1 2 pozisyonda anhold kademesine girmese çok kötü bitebilirdi maç emin için.

GscimbomMobile

Cok kritik, Abdüs beden oynamadi gerce o da tehlikeli oynuyor yav

Geri
Üst Alt