#40 Emin Bayram

mental gücü oyuncu yeteneğinden yüksek enteresan 1 cimbomlu. altyapıda teknik olarak bilmem ama kafaca kim yetiştirdiyse güzel iş yapmış

Biraz fazla ön yargı olan bir oyuncu bence bu maçta dahil olmak üzere oynadığı maçların hepsinde belirli bir standart gösterdi. Bu maçta sol köşeden yediği basit bir çalım haricinde hatasız oynadı müthiş hamleler yaptı. Emin gayet iyi bir stoper alternatifi oldu yaşına nazaran çok büyük bir özgüvenle oynuyor bu önemli bir özellik.

Bu maç daha da beğendim hatta sahada en iyi 3 oyuncudan biriydi diyebilirim normalde 19 yaşında ligimiz için küçük sayılabilecek yaşta büyük olgunlukla oynuyor rakibin pas aralarını çok güzel kesti ve ataklarını bitirdi. Bence her geçen gün gelişiyor gençlerimize güvenelim. Üstüne koyarak devam ederse çok iyi bir stoper olacak.

Maçı izlemedin galiba. 1-0 öndeyiz köşede çok basit çalım yedi beklese karşısında sıkıntı yok. Adam kalenin dibinde atamadı. Skora göre yorum yapıldığından gol olmadığı için sıkıntı yok tabi.
İzledim. Maçı izleyen adam genel yorum yapar, özel durumlara değil.
Çalım yemesi normal. Çalım yemeyen topçu yok. Genç nerede bekleyecek beklemeyecek oynayarak öğrenecek.
Bu maç çok iyi oynadı, bireysel istatistiklerine bakabilirsin.

M2101K9G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bugün tek bir pozisyonda çok kolay çalım yedi... onun dışında oldukça iyi performans gösterdi... yalnız o çalım yediği pozisyon gibilerine dikkat etmeli... tek hamleli stoperi kaldırmaz bizim takım...

böyle oyna geride saçma pas hatası yapma canımızı ye

Okan hoca ilk 11 oyuncusu olarak görüyorum demisti antep macindan sonra

Güvedigi kadar var gercekten

Cok iyiydi böyle devam

İzledim. Maçı izleyen adam genel yorum yapar, özel durumlara değil.
Çalım yemesi normal. Çalım yemeyen topçu yok. Genç nerede bekleyecek beklemeyecek oynayarak öğrenecek.
Bu maç çok iyi oynadı, bireysel istatistiklerine bakabilirsin.

M2101K9G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bizde diyoruz zaten maç geneli iyi oynadı diye. Yaptığı hata gol olsa oynadığı oyun çöpe gider. Her futbolcu çalım yer ama bir stoper bu kadar basit amatörce çalım yemez. Luyindama da iyi oynuyordu bir amatörlük yapıyordu maç gidiyordu. Emin de oynadığı maçlarda hep gollük hatalar yapıyor. Daha dikkatli olması lazım.

Iyi mac cikardin Aslan.. Ancak, oyun/pozisyon bilgini daha fazla gelistirmen lazim.

Bire bir pozisyonlarda Abdülkerim kadar yırtıcı ve yıldırıcı değil eksikliği bu gibi. Ben Emin'in sakinliğini ve tekniğini beğeniyorum bugün çok doğru pozisyon aldı, giresunun attığı çoğu tehlikeli topları kesti.

Bire bir pozisyonlarda Abdülkerim kadar yırtıcı ve yıldırıcı değil eksikliği bu gibi. Ben Emin'in sakinliğini ve tekniğini beğeniyorum bugün çok doğru pozisyon aldı, giresunun attığı çoğu tehlikeli topları kesti.
Daha iyi bir Semih Kaya diyebilir miyiz?

Geri
Üst Alt