Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 30.487
- 26.787
- 1.873
mental gücü oyuncu yeteneğinden yüksek enteresan 1 cimbomlu. altyapıda teknik olarak bilmem ama kafaca kim yetiştirdiyse güzel iş yapmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzledim. Maçı izleyen adam genel yorum yapar, özel durumlara değil.Maçı izlemedin galiba. 1-0 öndeyiz köşede çok basit çalım yedi beklese karşısında sıkıntı yok. Adam kalenin dibinde atamadı. Skora göre yorum yapıldığından gol olmadığı için sıkıntı yok tabi.
Bizde diyoruz zaten maç geneli iyi oynadı diye. Yaptığı hata gol olsa oynadığı oyun çöpe gider. Her futbolcu çalım yer ama bir stoper bu kadar basit amatörce çalım yemez. Luyindama da iyi oynuyordu bir amatörlük yapıyordu maç gidiyordu. Emin de oynadığı maçlarda hep gollük hatalar yapıyor. Daha dikkatli olması lazım.İzledim. Maçı izleyen adam genel yorum yapar, özel durumlara değil.
Çalım yemesi normal. Çalım yemeyen topçu yok. Genç nerede bekleyecek beklemeyecek oynayarak öğrenecek.
Bu maç çok iyi oynadı, bireysel istatistiklerine bakabilirsin.
M2101K9G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
EMİN'im..Çocuğu ne gömmüşsünüz yahu hasta mısınız siz? Ne bekliyordunuz 19 yaşında Barzagli, Bonucci, Chiellini combo mu??? Yapmayın Allah aşkına. Stoperler en iyi zamanlarını 26 yaşından sonra yaşarlar. U çocuk henüz 19 yaşında. Bence kumaşı iyi daha iyi olacaktır.
G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Daha iyi bir Semih Kaya diyebilir miyiz?Bire bir pozisyonlarda Abdülkerim kadar yırtıcı ve yıldırıcı değil eksikliği bu gibi. Ben Emin'in sakinliğini ve tekniğini beğeniyorum bugün çok doğru pozisyon aldı, giresunun attığı çoğu tehlikeli topları kesti.