akıllı cocuk ftden kendini erken kurtarıyor

Bu yaşta ve bu eksiklerle Ozanı Avrupada harcarlar burada altyapıdan olması sebebiyle ekstra tolerans sahibiydi. Gittiği yerde öyle penaltılar yaparsa Bursayla falan kariyerine devam edebilir gelişimini de riske atıyor bana göre.

Ozan bu yasta avrupa'ya gitmez, menajeri bizden para koparmanin ve Ozan'a iyi bir sozlesme kapmanin hesabini yapiyordur

DvX0wgRX0AQLw1b.jpg:large
kirletmissin formayi

Şöyle bişey var bir stoper eğer Maldini gibi defans yapma uzmanı değilse rakiple maç içinde çok fazla bire birde yakalanır direk ikili mücadeleye girer hele ki bizim gibi açık oynayan takım halinde defans yapma özürlüsü bir takımda stoperlerin bire birde ki yaptıkları çok önemli

Ozan 'ı bambaşka kılan şey de bu mesela muazzam bir markaj/kademe bilgisi yok (ki 18 yaşında bir çocukta zaten aranacak şey değil bu) veya hava toplarında Serdar kadar bile üstün değil ama çocuğun öyle bir bire birde rakibi karşılaması öyle mükemmel bir zamanlama ile hamle yapması varki gerçekten bambaşka

Karşısındaki kim olursa olsun bu şampiyonlar liginde Konoplyanka&Farfan&Embolo&Marega&Smolov gibi avrupanın sayılı oyuncuları içinde böyleydi ligde Trezeguet&Diagne&Bilal Başaçıkoğlu&Mensah filan gibi rakipleri en çok zorlayan adamlar içinde böyle Ozan rakibini bire birde yakalayıp karşına geçtiği zaman bir güven geliyor ki içime tamam diyorum Ozan burda hayatta geçirmez rakibini

Ben hayatımda 18 yaşındaki bir stoper için böyle bir güven duymadım hani STSL 'yi zaten geçtim de şu anda dünyanın en iyi stoperleri dediğimiz adamlar bile 18 yaşındayken Ozan kadar etkili değillerdir bu söylediğim konuda

Bir de gerçekten çok soğukkanlı maç içinde ne yapması gerektiğini biliyor sürekli doğru işleri yapıyor doğru kararlar veriyor pozisyonları doğru yorumluyor bu yaşta bir defans oyuncusunun bunları yapması gerçekten kolay bir iş değil.

Markaj/Kademe bilgisi oynadıkça gelişecek bişey ki defans bilgisi zaten var çocuğun öyle saçma sapan bir pozisyon hatası filan yapmıyor çaylak olmasına rağmen

Hava toplarında üstünlük kurmasını elbet öğrenir. Hava toplarında kötü değil çoğu zaman cepheden/yandan gelen topları süpürüyor ama özellikle STSL 'de rakiplerin bize gol atmak için ilk planları hava topları/yan toplar/duran toplar olduğu için bu özelliğinin mükemmel olması gerekiyor yani en azından Serdar kadar güven vermesi gerekiyor hava toplarında

Ben Ozan 'ın şimdi ayrılmasının hem kendi adına hem de Galatasaray adına çok yanlış bir karar olacağını düşünüyorum. Çünkü hem bizim Ozan 'a çok ihtiyacımız var hem de Ozan 'ın 18 yaşında büyük bir lige / top class diyebileceğimiz takımlara giderse ezileceğini düşünüyorum. Çünkü hatasız oynamıyor Ozan. Biz her türlü tolerans gösteririz Porto maçında kaptırdığı topta yediğimiz gol/yaptırdığı penaltılar vs. bunları ulan yeter ki böyle oynasın da yapsın, hata yapa yapa öğrenecek bu çocuk deriz ama düşünsenize hakkında geçen ManU haberleri doğru diyelim EPL 'ye gitti böyle bir hata yaptı ? kimse Ozan 'a o toleransı göstermez bence

Söyle birsey var baskan ve Apo nun kendini bilmez aciklamalari yüzünden ben artik bu adamlara 100% inanamiyorum.

Bu yüzden Ozan konusunda da inanmiyorum (simdilik), bugüne kadar hep oyunculari öne atip kendileri aradan siyrilmaya calistilar. Mesela ancak aylar sonra forvet almadiklari icin suclu olduklarini itiraf ettiler, ki ne kiyametler koptu bu sürecte, taraftardan bu kadar tepki gelmese bunu bile yapmazlardi kuvvetle muhtemel.

Hep oyuncular suclu biz magduruz diye aglamasinlar, baydi artik, taraftar bir yer iki yer ama bir yerden sonra kanmaz bunlara.
Cok basit o zaman cıksın oyuncular da açıklasın kendilerini ifade edemiyorlar mu?

Mesela Ozan cıksın Bi acıklama yapsın evet öyle madde var ama ben bu takımın oyuncusuyum asla ayrılmam desin.

Serdar cıksın desin evet böyle bir durum oldu yener ince de acıkladı benim hatalı bir durumum varsa özır dilerim gitmek istemiyorum ama beni göndermek istiyorlar desin

Tarık kadar olamıyorlar mı

Gör bak bakalım yönetim bir şey diyebiliyormu?

Taraftar da o futbolcuları ozaman baska klube gitsede sahiplenir

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayrıca yönetime sallıyoruz da tabı cok hataları da var ama menajeri de maaş konusunda biraz oyunda oynuyor olabilir yıllık 2 veya 3 milyon eurocuk gibi

ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sozlesmesi uzatilir rahat olun, Terim kendisiyle, ailesiyle ve menajeriyle gorustukten sonra hic bir yere gitmez. Menajeri de zaten kongre uyesiymis.

Kulubun dunku aciklamasi bana gore yanlis, dogru bir aciklama degil. "Ozan ve menajeriyle gorusmeler devam ediyor, kisa zamanda taraftari ve medyayi bilgilendirecegiz" diye bir aciklama yapamiyorsan ne isiniz var orda. 18 yasindaki cocugu niye medya uzerinden kotuluyorsunuz, bu aciklamalari kim yapiyor? Seviyemiz yerlerde.

7.5 milyon euro'yu hesaba yatırın sonra...

1 sezon daha kalırsa Semih gibi o parayı da etmez.

Sosyal medyada her yazılana inanır, sürü gibi yönetilir olduk. Bırakın biraz bekleyin gerçek açıklama gelecektir. Ortalığı yangın yerine çeviriyorsunuz sürekli.

Sosyal medyada her yazılana inanır, sürü gibi yönetilir olduk. Bırakın biraz bekleyin gerçek açıklama gelecektir. Ortalığı yangın yerine çeviriyorsunuz sürekli.

Kulübümüzü tanıyoruz renktaş, milleti salak yerine koymaktan bıkmadılar. İbrahimovic diye bizi oyalayan son gün alay eder gibi açıklama yapanlar başkan olabiliyor kulüpte.

Yönetilmiyoruz, idare edilmiyoruz.

Hep soyluyorum , iyi niyetlisiniz , kulubun menfaatini dusunuyorsunuz , art niyet 90% inizda yok ama terazinin diger tarafi da , gereginden fazla tezcanli ve daha da onemlisi bilgi degil tahmin ve icgudu uzerinden yorum ve hukum kuruyorsunuz

Bari 7.5 milyonu verinde 6 ay daha bizde oynasın. Nasılsa oynatmayıp kiralayacaksalar bizde oynasın yarım sezon daha

Bu yaşta ve bu eksiklerle Ozanı Avrupada harcarlar burada altyapıdan olması sebebiyle ekstra tolerans sahibiydi. Gittiği yerde öyle penaltılar yaparsa Bursayla falan kariyerine devam edebilir gelişimini de riske atıyor bana göre.
Bence hangi hocayla çalıştığına göre değişir o durum. Mesela Klopp gibi genç oyunculara kredi veren anlayışlı hocaların elinde bizde geliştiğinden 10 kat hızlı geliştirir kendini.

Geri
Üst Alt