- 3 Temmuz 2012
- 137.951
- 86.830
- 5.338
akıllı cocuk ftden kendini erken kurtarıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kirletmissin formayi
Cok basit o zaman cıksın oyuncular da açıklasın kendilerini ifade edemiyorlar mu?Söyle birsey var baskan ve Apo nun kendini bilmez aciklamalari yüzünden ben artik bu adamlara 100% inanamiyorum.
Bu yüzden Ozan konusunda da inanmiyorum (simdilik), bugüne kadar hep oyunculari öne atip kendileri aradan siyrilmaya calistilar. Mesela ancak aylar sonra forvet almadiklari icin suclu olduklarini itiraf ettiler, ki ne kiyametler koptu bu sürecte, taraftardan bu kadar tepki gelmese bunu bile yapmazlardi kuvvetle muhtemel.
Hep oyuncular suclu biz magduruz diye aglamasinlar, baydi artik, taraftar bir yer iki yer ama bir yerden sonra kanmaz bunlara.
Vasfi kardesim cok dogru diyorsun. Nokta7.5 milyon euro'yu hesaba yatırın sonra...
1 sezon daha kalırsa Semih gibi o parayı da etmez.
Sosyal medyada her yazılana inanır, sürü gibi yönetilir olduk. Bırakın biraz bekleyin gerçek açıklama gelecektir. Ortalığı yangın yerine çeviriyorsunuz sürekli.
Bence hangi hocayla çalıştığına göre değişir o durum. Mesela Klopp gibi genç oyunculara kredi veren anlayışlı hocaların elinde bizde geliştiğinden 10 kat hızlı geliştirir kendini.Bu yaşta ve bu eksiklerle Ozanı Avrupada harcarlar burada altyapıdan olması sebebiyle ekstra tolerans sahibiydi. Gittiği yerde öyle penaltılar yaparsa Bursayla falan kariyerine devam edebilir gelişimini de riske atıyor bana göre.