44. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ayberk Çetin!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bpl-01.jpg

:D :D

Hayatımı şu lobiyi bitirmek için adayacağımdan en ufak bir kuşkunuz olmasın. :D

Bu işi yaparsa Tuncay Tum gibi yönetici olmasına rağmen halkından kopmamış , elitistliğini içinde yaşayıp uysallığıyla geliştiren ve biz halka yansıtan biri yapar ,,
aklında sadece halkının mutluluğu olan bir yönetici

Sizinkiler beni sevmez. Ne yalan söyleyeyim, ben de onları sevmem. :D
Öyle mi olduk şimdi :D Kedi lobisine geçmeden evvel açık çağrı yaptım ya ben sana hatırlarsın :asd22: O zaman geleydin diyecektim lakin seçim mevzusu aklıma gelince sanki gelmemen daha hayırlı olmuş gibi kardeşim :D

La nereye karıştırıyorum? :D gel dediler geldim. Git dediler gittim. :(
Demokrasi getirdiğim, yarışma tarihinde bir ilk, seçim yaşattığım için mi kötü oldum?
Sana git demediler kardeşim orada bir anlaşalım :D Sen Arda ağabey'i indirmeye çalıştın ve kovuldun :D :D

Bu işi yaparsa @Tuncay Tum gibi yönetici olmasına rağmen halkından kopmamış , elitistliğini içinde yaşayıp uysallığıyla geliştiren ve biz halka yansıtan biri yapar ,,
aklında sadece halkının mutluluğu olan bir yönetici
Aynen Murat'a ben de katılıyorum :D :D Tuncay Tum GSC tarihinin en iyi yarışma düzenleyen modlarından biri olmaya aday :D Ver gazı yanmasın :asd22:

45. yarışma da 4. şampiyonluğa elveda 5. ye merhaba diyeceğiz inşallah.

Sanmıyorum ama sürpriz olursa bütün lobidashlarıma beni yazdırmalarını reca ederim.

Maçtan sonra ilgi maç yorumları üzerine olacaktır olmaz o yüzden renkdaş :)

Yarışma varken kimse maçı yorumlamaz.. dermişim :D

Şaka bir yana sonuçlar maçtan 2-3 saat sonra açıklansa da olur bence sonuçta yarın cumartesi. Yine de siz bilirsiniz tabi fazla da ısrar etmeyelim :)

Sana git demediler kardeşim orada bir anlaşalım :D Sen Arda ağabey'i indirmeye çalıştın ve kovuldun :D :D

Ben lobinin bekasını kurtarmak için seçime götürdüm. Seçimi kaybettim ve bu yüzden ayrıldım. Buna rağmen 11 oy toplayarak ciddi bir aday olduğumu da kanıtladım. :D

Eyvallah abim. Yalnız arkadaşlar defalarca Aslan'a oy veren şuursuzlar diye hakarette bulundular taraftarlarıma. Şimdi bir özür bekliyoruz.
Ben son derece şuurlu verdim oyumu , Arda abiyi severim ama iş başka alışveriş başka ,
rakibemiz kedi lobisinin başında Arda bey gibi yaşlı kurt olacağına senin gibi çok yönlü bir gencin olmasının daha stratejik olacağını düşündüm .

Ben son derece şuurlu verdim oyumu , Arda abiyi severim ama iş başka alışveriş başka ,
rakibemiz kedi lobisinin başında Arda bey gibi yaşlı kurt olacağına senin gibi çok yönlü bir gencin olmasının daha stratejik olacağını düşündüm .
Ahahahahahh :2aloh1:

Adam överken hakaret etti ya la Aslan'a :)

Görmemişin bir oğlu olmuş, tutmuş çükünü kopartmış. Ne görgüsüz çıktınız arkadaş :D

AZ reaksiyon gösterecek gibi gözüküyor, iyi oynuyor.
Ozan Tokgöz baya iyi reaksiyon gösterdi ama... :dance::dance::dance:

Şu smiley'i hep yapmak istemiştim, bugüne kısmetmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt