- 30 Nisan 2012
- 13.004
- 898
- 1.428
Hayatımı şu lobiyi bitirmek için adayacağımdan en ufak bir kuşkunuz olmasın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Genç yaşta yakma kendini bizim tarafa geçersen zamanla yükselirsinHayatımı şu lobiyi bitirmek için adayacağımdan en ufak bir kuşkunuz olmasın.![]()
Hayatımı şu lobiyi bitirmek için adayacağımdan en ufak bir kuşkunuz olmasın.![]()
Tarafına geçtiği lobiyi içten karıştırıyor zaten sıkıntı orada EmrahGenç yaşta yakma kendini bizim tarafa geçersen zamanla yükselirsin![]()
Genç yaşta yakma kendini bizim tarafa geçersen zamanla yükselirsin![]()
Tarafına geçtiği lobiyi içten karıştırıyor zaten sıkıntı orada Emrah![]()
![]()
Öyle mi olduk şimdiSizinkiler beni sevmez. Ne yalan söyleyeyim, ben de onları sevmem.![]()
Sana git demediler kardeşim orada bir anlaşalımLa nereye karıştırıyorum?gel dediler geldim. Git dediler gittim.
![]()
Demokrasi getirdiğim, yarışma tarihinde bir ilk, seçim yaşattığım için mi kötü oldum?
Aynen Murat'a ben de katılıyorumBu işi yaparsa @Tuncay Tum gibi yönetici olmasına rağmen halkından kopmamış , elitistliğini içinde yaşayıp uysallığıyla geliştiren ve biz halka yansıtan biri yapar ,,
aklında sadece halkının mutluluğu olan bir yönetici
Aynen Murat'a ben de katılıyorum![]()
@Tuncay Tum GSC tarihinin en iyi yarışma düzenleyen modlarından biri olmaya aday
Ver gazı yanmasın :asd22:
Maçtan sonra ilgi maç yorumları üzerine olacaktır olmaz o yüzden renkdaş![]()
Sana git demediler kardeşim orada bir anlaşalımSen Arda ağabey'i indirmeye çalıştın ve kovuldun
![]()
![]()
Onları okursun zaten sıkıntı yokYarin mac var abi , mactan once ve sonra sizlerin yorumlarinizi okumak istiyoruz![]()
![]()
Kanıtladın ve tekmeyi bastılarBen lobinin bekasını kurtarmak için seçime götürdüm. Seçimi kaybettim ve bu yüzden ayrıldım. Buna rağmen 11 oy toplayarak ciddi bir aday olduğumu da kanıtladım.![]()
Aslan sana oy verenlerden biride benim ,,Ben lobinin bekasını kurtarmak için seçime götürdüm. Seçimi kaybettim ve bu yüzden ayrıldım. Buna rağmen 11 oy toplayarak ciddi bir aday olduğumu da kanıtladım.![]()

Aslan sana oy verenlerden biride benim ,,![]()
Ben son derece şuurlu verdim oyumu , Arda abiyi severim ama iş başka alışveriş başka ,Eyvallah abim. Yalnız arkadaşlar defalarca Aslan'a oy veren şuursuzlar diye hakarette bulundular taraftarlarıma. Şimdi bir özür bekliyoruz.
Ahahahahahh :2aloh1:Ben son derece şuurlu verdim oyumu , Arda abiyi severim ama iş başka alışveriş başka ,
rakibemiz kedi lobisinin başında Arda bey gibi yaşlı kurt olacağına senin gibi çok yönlü bir gencin olmasının daha stratejik olacağını düşündüm .
Ben son derece şuurlu verdim oyumu , Arda abiyi severim ama iş başka alışveriş başka ,
rakibemiz kedi lobisinin başında Arda bey gibi yaşlı kurt olacağına senin gibi çok yönlü bir gencin olmasının daha stratejik olacağını düşündüm .
Ozan Tokgöz baya iyi reaksiyon gösterdi ama... :dance::dance::dance:Görmemişin bir oğlu olmuş, tutmuş çükünü kopartmış. Ne görgüsüz çıktınız arkadaş![]()
AZ reaksiyon gösterecek gibi gözüküyor, iyi oynuyor.