- 23 Temmuz 2011
- 75.503
- 51.033
- 4.693
Belçikada ilk parladığı dönemlerdeki gibi kullanıyor hoca bunu.
fenerbahçe'de oynadığı oyunla bizdeki oyunu çok farklı
fenerbahçe'de oynadığı oyunla bizdeki oyunu çok farklı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seni samimi bulup fikirlerine önem veririm, farkındasındır zaten.
hatta bir çok eski üye ile yaşadığın uzun metrajlı problemlerde bile "olabilir yaw" diye düşünürüm.
ancak halihazırda ısrarla insanlara "anlamadın" falan gibi hoş olmayan bir üslupla, "vazgeç" gibi emir kipi ile konuşuyorsun. sürekli insanları "şunu yap forumu bırakırım", "aksi taktide sen bırak" gibi yoruyorsun.
yine de hakkını vereyim, çoğu konuda yaklaşımını beğeniyorum, belli ki zeki bir çocuksun. iyi de gslısın.
seni an itibariyle sonsuza kadar engelliyorum. ne yazarsan yaz engelini açmayacağım.
bu posttan sonra "sen alıntı yaparsan sana 3 yıl ban", "ben alıntı yaparsam bana 3 yıl ban."
haydi alıntı yap? @Alper Altun alıntı yaparsa 3 yıl ban :d
yıldırdın. senin dinamiklerin.
aha bu da icardi gibi corta bağladı. olm önce sahada konuşun, sonra ne paylaşacaksanız paylaşın yaw.
sosyal medya topçusu istemiyomRahat bırak insanları
Ben de senin gibi pimpirikli taraftar istemiyom ama atsan atılmıyon satsan satılmıyon,el mecbur katlanıyozsosyal medya topçusu istemiyom
uzar mısınBen de senin gibi pimpirikli taraftar istemiyom ama atsan atılmıyon satsan satılmıyon,el mecbur katlanıyoz
Tek sorun su ki kendisi efendi biri degil. Sinirlendiginde uyelere hakaret ediyor.Velinin peşini rahat bırak rahatsızlık verme insanlar artık. adam efendi gibi galatasarayımızı destekliyor. sen kim oluyorsun da ipsini soruyorsun utanmaz adam
Tek üye ortak düşmanimiz öyleyseTek sorun su ki kendisi efendi biri degil. Sinirlendiginde uyelere hakaret ediyor.
samed söz veriyor musun diye diye bütün forumu banlatacak bu gidişleVelinin peşini rahat bırak rahatsızlık verme insanlar artık. adam efendi gibi galatasarayımızı destekliyor. sen kim oluyorsun da ipsini soruyorsun utanmaz adam
aha bu da icardi gibi corta bağladı. olm önce sahada konuşun, sonra ne paylaşacaksanız paylaşın yaw.