#44 Michy Batshuayi

Belçikada ilk parladığı dönemlerdeki gibi kullanıyor hoca bunu.

fenerbahçe'de oynadığı oyunla bizdeki oyunu çok farklı

seni samimi bulup fikirlerine önem veririm, farkındasındır zaten.

hatta bir çok eski üye ile yaşadığın uzun metrajlı problemlerde bile "olabilir yaw" diye düşünürüm.

ancak halihazırda ısrarla insanlara "anlamadın" falan gibi hoş olmayan bir üslupla, "vazgeç" gibi emir kipi ile konuşuyorsun. sürekli insanları "şunu yap forumu bırakırım", "aksi taktide sen bırak" gibi yoruyorsun.

yine de hakkını vereyim, çoğu konuda yaklaşımını beğeniyorum, belli ki zeki bir çocuksun. iyi de gslısın.

seni an itibariyle sonsuza kadar engelliyorum. ne yazarsan yaz engelini açmayacağım.

bu posttan sonra "sen alıntı yaparsan sana 3 yıl ban", "ben alıntı yaparsam bana 3 yıl ban."

haydi alıntı yap? @Alper Altun alıntı yaparsa 3 yıl ban :d

yıldırdın. senin dinamiklerin.

Yazıdaki iyi gslisin dışında,zeki kısmı dahil her yazdığın hatalı

Bir gün "sana hoş olmayan üslupla yazdın demişim ama ilk 31ci diye kötü üslupla yazan aslında benmişim, "hep ban man olaylarına giriyosun demişim ama önce seni kastederek ip ban öneren aslında benmişim"

Diyip, hatanı anlayıp,engelimi kaldırdığında seninle tekrar 2 dost 2 deli kurşun olacağız

O güne kadar allaha emanet ol

Yav insanların motivasyonu kendine. Nasıl motive oluyorsa bırakın olsun.

galibiyet durumunda son dakikalarda girip rahat tavrıyla fblileri çıldırtıp küfür yer

mağlubiyet durumunda son dakikalarda girip rahat tavrıyla bizi çıldırtıp küfür yer

Sonradanda olsa bu maçta mutlaka oynamalı.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İcardi de kulubede olacagi icin bugun süre alma sansi yok batsin

Ortaligi yikar icardi

Seviliyorsun Michyyy sendeyiz oğlum

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Batshuayi'nin şarkısı ne olurdu diye düşünürken aklıma ne geldi dersiniz?

ORHAN BABA - BATS'IN BU DÜNYA

Oyuna girmemesi bugünün tek üzüldüğümüz olayı oldu. Girse golü vardı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt