Burak Özgen
Tecrübeli Üye
- 25 Ekim 2011
- 5.250
- 854
- 1.258
ronaldo ne alaka ? bir deri bir kemik herif,shaqiri olsun demedik de onyekuru dan hallice buyo gayet ideal. ronaldo vucudu yanlış örnek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ronaldo ne alaka ? bir deri bir kemik herif,shaqiri olsun demedik de onyekuru dan hallice buyo gayet ideal. ronaldo vucudu yanlış örnek
Ne vitaminsizi omuz koydugu adamlari takim arkadaslari topluyo yerdenideal vitaminsiz futbolcu fiziği o
Tepki gösterilmesi normal. Sen galatasarayın 22 yaşında as stoperi isen ofis işi yapan dış ticaret uzmanı fiziği ile gezemezsin. Acilen fiziğini hizaya getirmeli, katkısı da doğru orantılı artacaktır
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evet anlaşılan yeni hedef Marcao. Ilginç bir şekilde hep takıma ekstra katkılar veren oyuncular hedef alınıyor. Feghouli, şimdi Marcao.
Boş yapmadım sadece gözlemlerim sonucu fikrimi yazdım. Fikrimin de arkasındayım.Kim hedef alıyormuş boş yapmayın
Yine ortamı germekten ve avukatlık yapmaktan başka bir iş yapmıyorsun bu da beni gözlemimBoş yapmadım sadece gözlemlerim sonucu fikrimi yazdım. Fikrimin de arkasındayım.
Hayır konuda yazılan tüm yorumları kast ederek ve Feghouli hakkında yazılanları da işin içine katarak yazdım.Yine ortamı germekten ve avukatlık yapmaktan başka bir iş yapmıyorsun bu da beni gözlemim
Hayır konuda yazılan tüm yorumları kast ederek ve Feghouli hakkında yazılanları da işin içine katarak yazdım.
Bundan dolayı gerilen tek kişi de sensin doğrusu. Avukatlık olup olmadığını da bilmiyorum, ne olduğu da pek umrumda değil doğrusu çünkü tekrar altını çizerek yazıyorum, benim fikrim bu.
Ben de övmüyorum ama tatil olduğu için tepkileri abartılı buluyorum. Benzeri Feghouli için de yapıldığı için o mesajı yazdım ve bir kere daha altını çiziyorum, fikrimin arkasındayım. Bence bu kadar açıklama yeterli, bu yüzden konuya bilgi sahibi olmak için girenleri daha fazla rahatsız etmek istemiyorum.Gayet yerinde tepkiler mevcut
Göbek yaptı diye övülsün mü onu mu istiyorsun ? Sanki gitsin diyen var,herkes anlamak istediği gibi anladığı için tabi..
Ben de övmüyorum ama tatil olduğu için tepkileri abartılı buluyorum. Benzeri Feghouli için de yapıldığı için o mesajı yazdım ve bir kere daha altını çiziyorum, fikrimin arkasındayım. Bence bu kadar açıklama yeterli, bu yüzden konuya bilgi sahibi olmak için girenleri daha fazla rahatsız etmek istemiyorum.