#45 Marcão

Gayet normal tatilde olduğu için azıcık salmış kampta 3 haftada gider o fazlalıklar.

tatilde bile olsa , olması gereken şudur

47951

Fizik uzmanı RHD kendisini fit vaziyete getirir kısa sürede

Yine ortamı germekten ve avukatlık yapmaktan başka bir iş yapmıyorsun bu da beni gözlemim
Hayır konuda yazılan tüm yorumları kast ederek ve Feghouli hakkında yazılanları da işin içine katarak yazdım.

Bundan dolayı gerilen tek kişi de sensin doğrusu. Avukatlık olup olmadığını da bilmiyorum, ne olduğu da pek umrumda değil doğrusu çünkü tekrar altını çizerek yazıyorum, benim fikrim bu.

Hayır konuda yazılan tüm yorumları kast ederek ve Feghouli hakkında yazılanları da işin içine katarak yazdım.

Bundan dolayı gerilen tek kişi de sensin doğrusu. Avukatlık olup olmadığını da bilmiyorum, ne olduğu da pek umrumda değil doğrusu çünkü tekrar altını çizerek yazıyorum, benim fikrim bu.

Gayet yerinde tepkiler mevcut

Göbek yaptı diye övülsün mü onu mu istiyorsun ? Sanki gitsin diyen var,herkes anlamak istediği gibi anladığı için tabi..

22 yaşında bir oyuncu için bu fizik tatil dönemi için dahi hoş değil. Hele de üst seviyelere göndermeyi hedefliyorsak. Göbekten ziyade de göğüs bölgesi daha problem.

Bunun eleştirilmesi de ziyadesiyle normal, kimse götünü kaldıramıyor, gitsin vs dememiş nihayetinde.

Gayet yerinde tepkiler mevcut

Göbek yaptı diye övülsün mü onu mu istiyorsun ? Sanki gitsin diyen var,herkes anlamak istediği gibi anladığı için tabi..
Ben de övmüyorum ama tatil olduğu için tepkileri abartılı buluyorum. Benzeri Feghouli için de yapıldığı için o mesajı yazdım ve bir kere daha altını çiziyorum, fikrimin arkasındayım. Bence bu kadar açıklama yeterli, bu yüzden konuya bilgi sahibi olmak için girenleri daha fazla rahatsız etmek istemiyorum.

Ben de övmüyorum ama tatil olduğu için tepkileri abartılı buluyorum. Benzeri Feghouli için de yapıldığı için o mesajı yazdım ve bir kere daha altını çiziyorum, fikrimin arkasındayım. Bence bu kadar açıklama yeterli, bu yüzden konuya bilgi sahibi olmak için girenleri daha fazla rahatsız etmek istemiyorum.

Arda T. vb türk oyuncuların şöyle fotosu çıksa böyle tepki verir miydin peki ? İlk şakşakçılık yapan sen olurdun

Oyuncular eleştirilebilir gayet normal hele burada ekstra bir durum söz konusu.Marcao sanki burada ki yorumlara göre gidecek kalacak vb durumları belirlenecek.Ona anca teknik heyet karar verir

Sneijder'in gitmesi de Melo'nun gitmesi de bir gram taraftar parmağı yok.Hep teknik heyet,yönetim anlaşmazlığı vs

Belki Gomis taraftar baskısıyla gitti denebilir onun da açıklamalara bakarak öyle bir durum olmadığını görebiliyoruz

Peki senin bahsettiğin hedef tahtası olayı bunun neresinde kalıyor ? Cevap yok..

Geri
Üst Alt