#45 Marcão

Hoca gittikten sonra ya moreli bozuk ya da sabote ediyor

bu patlıcanda patlaamadan elden çıkarmak lazım ,adam pası atıyor yere düşüyor engelli gibi !

Paralel top sürüp rakibin ittirmesini bekleyip atman sıktı artik..Kimse yok ben napiyim demeye calisiyosun anladik da zaten goruyoz bunu gerek yok böyle anlatmana..Takim cehennem hattında zaten

Piyasası fazla düşmeden postalamak gerek.

Muazzam bir düşüş söz konusu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalnız büyük sıçışlarda Marcao, hani ilk Başakşehir maçını hatırlıyorum 18 Aralıkmış o maç, ondan beri öyle müthiş bir maç çıkarmadı sanırım belki Antalya maçında büyük sıçmadı yoksa oynadığımız her maçta bir hatası oldu hemen hemen Marcao nun

Hemen Marcaoya laf atmalar başlamışlar =) yok abi forum gerçekten şaka gibi.
Marcao laf edilmeyi hakediyor. Yanlış olan şu; ft gittiğinden sonra kötü, maç satıyor denilmesi. Lazio maçından beridir ligde kötü hatta ft'nin son maçlarında kırmızı kart yemek için debeleniyordu sahada.

Her zaman yaziyorum luyi bundan iyi. Birde topu dürtüp dürtüp rakiple bogusmasi yokmu. Biran önce cikar su topu ayagindan ki sogutma su oyunu.

Donk gibi marcao'yu duzene sokan bir adamı gondermek gercekten cok kotu bir fikirdi. Tabi ki tercih olarak nelson-marcao istersin bu tercih senin avrupada basarili olmani da saglayabilir, hatta marcao'nun AL'de 4 haftanin en iyisi olmasini da ama defansin gobegi gibi hassas bir pozisyonda her zaman bir sigortaya ihtiyacin var. Marcao cok degisken perfonmanslar gosterebilen bir stoper, nelson silik bir oyun stiline sahip (semih 2). Hal buyken ne vericegini bildigin, cok cool bir sekilde oynayan ve hız, kesicilik gibi paremetlerden ziyade aklıyla oynayan bir donku gondermek gercekten cok sacmaydi. Yine FT hatasi malasef.

Marcao laf edilmeyi hakediyor. Yanlış olan şu; ft gittiğinden sonra kötü, maç satıyor denilmesi. Lazio maçından beridir ligde kötü hatta ft'nin son maçlarında kırmızı kart yemek için debeleniyordu sahada.
Zaten benim serzenişim de ona. Adam belki mutsuzdur FT gitti diye ama profesyonelce çıkıyor sahaya işini yapmaya çalışıyor. Ama ben öyle bariz hatasını felan görmedim sadece hırsı kalmamış FT gittikten sonra. Bu maç satmış mı oluyor. Var mı öyle benim kaçırdığım bariz hatası

Geri
Üst Alt