Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her zaman yaziyorum bunu coke bekletiyor topu ayaginda.Paralel top sürüp rakibin ittirmesini bekleyip atman sıktı artik..Kse yok ben napiyim demeye calisiyosun anladik da zaten goruyoz bunu gerek yok böyle anlatmana..Takim cehennem hattında zaten
Marcao laf edilmeyi hakediyor. Yanlış olan şu; ft gittiğinden sonra kötü, maç satıyor denilmesi. Lazio maçından beridir ligde kötü hatta ft'nin son maçlarında kırmızı kart yemek için debeleniyordu sahada.Hemen Marcaoya laf atmalar başlamışlar =) yok abi forum gerçekten şaka gibi.
Zaten benim serzenişim de ona. Adam belki mutsuzdur FT gitti diye ama profesyonelce çıkıyor sahaya işini yapmaya çalışıyor. Ama ben öyle bariz hatasını felan görmedim sadece hırsı kalmamış FT gittikten sonra. Bu maç satmış mı oluyor. Var mı öyle benim kaçırdığım bariz hatasıMarcao laf edilmeyi hakediyor. Yanlış olan şu; ft gittiğinden sonra kötü, maç satıyor denilmesi. Lazio maçından beridir ligde kötü hatta ft'nin son maçlarında kırmızı kart yemek için debeleniyordu sahada.