#45 Marcão

Gitme canim.

14 mio ne ki?

Pedro ve kaan ayhana gidecek bu paralar, üzerine güc kaybedegiz

Marcao gibi stoper gelmez kolay kolay

Futboldan bir haber adamı sadece trollük yaptığı için mod yaparlarsa olacağı bu.

Kendi hayal dünyasında ona başarılar dileyip geçin. Yazıp cevap vermeye bile değmez.

Noluyor simdi, bilelim de ona göre vaziyet alalim.

Ugurluyor muyuz yoksa bagrimiza mi basiyoruz.

teşekkürler marcao

Son birkaç gündür Sevilla'nın ilk teklifi olan 12 milyon euro'dan başlayan görüşmeler sürüyor. Zorlu bir müzakereci olan Galatasaray, La Liga ekibinden 15 milyon euro talep etti.

Bu arada Zenit, Marcao için Galatasaray'a Sevilla'dan daha fazla bonservis ücreti önerdi. Fakat oyuncu, Sevilla'da forma giymek istiyor.

Transferin, 12-15 milyon euro arasında bir anlaşma ile tamamlanması bekleniyor.

12ye gittigini düşünüyorum. Neyse kısa zaman icerisinde ogrenicez zaten

Umarım bonuslarla 20 yi bulan bir satış olmuştur. Brezilyalı sol ayaklı, oyun kuran, birebirde geçilmesi zor, savaşçı böylesi bir adamın orta sıra bir avrupa kulübünde ederi minimum 30 milyon. Bizim ülkemiz için dahi olsa böyle bir adam için 15 rakamı yine de düşük kalıyor.

Bu bize ders olsun bundan böyle her futbolcuya bir çıkış bedeli koymalıyız. Bunun altında teklif getirenle hem kulüp olarak görüşmeyi kesmeli hem de oyuncumuzu da görüştürmemeliyiz. Karşı kulüp bu rakamın altında teklif yaparsa yazılı cevap ile reddedip dik durmalıyız ki adam bu maddeyi işletmeye mecbur kalsın. Bunları hep söyledik ama nafile. Elimizdeki en kıymetli futbolcunun bu satışı artık bize bir ders olsun.

Son birkaç gündür Sevilla'nın ilk teklifi olan 12 milyon euro'dan başlayan görüşmeler sürüyor. Zorlu bir müzakereci olan Galatasaray, La Liga ekibinden 15 milyon euro talep etti.

Bu arada Zenit, Marcao için Galatasaray'a Sevilla'dan daha fazla bonservis ücreti önerdi. Fakat oyuncu, Sevilla'da forma giymek istiyor.

Transferin, 12-15 milyon euro arasında bir anlaşma ile tamamlanması bekleniyor.
Bu haberi yazan ve bunu bekleyen ancak bir şikeci olabilir. Ben bunu beklemiyorum bir Galatasaraylı olarakta veto ediyorum. Dorukcum, kimmiş bunu yazan şikeci?

abi galyana gelecek bir durum yok -

Sevilla'nın temsilcileri burdayken menajeri gidipte "marcao bana böyle böyle dedi" falan filan demez - daha doğrusu bu şekilde tavrı olan oyuncu istanbula gelip kontrolde gülerek idman formalı foto falan vermez.. Görüşme halinde iki taraf işte oldu bitti - kampa alınmadıysada %99 bir yerde anlaşıldı - bunun ne olduğunu göreceğiz.

Rakamı kabul edecekte , belli noktada inat edecek olanda bizim yönetim. Menajerdir odur budur traş işler.

Bir an önce gitmesini istiyorum.

Hadi sevilla be 2-3m icin amma tantana yaptin. Ver 15m+ bonus al marcaoyu cek git

Geri
Üst Alt