- 10 Mart 2013
- 121.498
- 158.170
- 5.068
Düşmana saftirik, camiamıza karşı katakulliciSen de,ya saftirik bizi savunamıyor diyon ya da katakullici yalancı diyon.Bir adam hem saftirik hem katakullici nasıl olabiliyor
Ayrıca safa yattığı da çok oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Düşmana saftirik, camiamıza karşı katakulliciSen de,ya saftirik bizi savunamıyor diyon ya da katakullici yalancı diyon.Bir adam hem saftirik hem katakullici nasıl olabiliyor
Haluk yureklinin tek bildiği şey adi ve soyadıHaluk yüreklinin dediği doğruysa devre arası gidebilir. Bugün var yarın yok biri için icardiyi gözden çıkarıp sallayanlar icardinin kıymetini bilsin yıllarca arasak icardi gibi santrafor bulamayız. Osimhen bir piyangoydu sadece
Haluk Yürekli para icin serefini satabilecek büyük bir haysiyetsizdirHaluk yüreklinin dediği doğruysa devre arası gidebilir. Bugün var yarın yok biri için icardiyi gözden çıkarıp sallayanlar icardinin kıymetini bilsin yıllarca arasak icardi gibi santrafor bulamayız. Osimhen bir piyangoydu sadece
Bizim yönetimin de tek bildiği şey yalan. Bizim yönetim böyle bir madde yok diyorsa adım gibi eminim vardırHaluk yureklinin tek bildiği şey adi ve soyadı
Ben yönetime değil bushi babaya güveniyorum. O madde yok dedi. Kankisi bununBizim yönetimin de tek bildiği şey yalan. Bizim yönetim böyle bir madde yok diyorsa adım gibi eminim vardır
O da başta var dedi sonra değiştirdi. Böyle bir madde olabilir ama hem yönetim hem oyuncu tarafı gizli tutmak istiyor olabilir. Benim güvencem bizim yönetimin beceriksiz ve yalan makinesi olmasıBen yönetime değil bushi babaya güveniyorum. O madde yok dedi. Kankisi bunun
Tamamen basiretsiz olmalarından yola çıkıp varsayim üzerinden kesin yargi vermeye çalışıyorsun renktasim. Olumsuzluk tan başka faydasi olmaz bunun bize. 2 ay kaldi göreceğiz zatenO da başta var dedi sonra değiştirdi. Böyle bir madde olabilir ama hem yönetim hem oyuncu tarafı gizli tutmak istiyor olabilir. Benim güvencem bizim yönetimin beceriksiz ve yalan makinesi olması
Bravo Veli abi.BU BİR EJDERHADIR