#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antremana çıkmamış ve Letonya'ya götürülmeyecekmiş :/

Haluk yüreklinin dediği doğruysa devre arası gidebilir. Bugün var yarın yok biri için icardiyi gözden çıkarıp sallayanlar icardinin kıymetini bilsin yıllarca arasak icardi gibi santrafor bulamayız. Osimhen bir piyangoydu sadece
Haluk yureklinin tek bildiği şey adi ve soyadı

Haluk yüreklinin dediği doğruysa devre arası gidebilir. Bugün var yarın yok biri için icardiyi gözden çıkarıp sallayanlar icardinin kıymetini bilsin yıllarca arasak icardi gibi santrafor bulamayız. Osimhen bir piyangoydu sadece
Haluk Yürekli para icin serefini satabilecek büyük bir haysiyetsizdir

Ben yönetime değil bushi babaya güveniyorum. O madde yok dedi. Kankisi bunun
O da başta var dedi sonra değiştirdi. Böyle bir madde olabilir ama hem yönetim hem oyuncu tarafı gizli tutmak istiyor olabilir. Benim güvencem bizim yönetimin beceriksiz ve yalan makinesi olması

O da başta var dedi sonra değiştirdi. Böyle bir madde olabilir ama hem yönetim hem oyuncu tarafı gizli tutmak istiyor olabilir. Benim güvencem bizim yönetimin beceriksiz ve yalan makinesi olması
Tamamen basiretsiz olmalarından yola çıkıp varsayim üzerinden kesin yargi vermeye çalışıyorsun renktasim. Olumsuzluk tan başka faydasi olmaz bunun bize. 2 ay kaldi göreceğiz zaten

La osimhen devre arası falan gitmez her duyduğunuz kolpaya inanmayın adamın sahadaki vücut dili bile belli ediyor gitmeyeceğini

Şu devre arası muhabbetini sürekli gündemde tutup Osimhen'imizin üstüne limon sıkmak istiyorlar. Çok da takılmadan bu adamın topundan keyif almak lazım. Maşallah muhteşem başladı, özellikle Avrupa maçlarında çok ihtiyacımız olacak çünkü yumuşak topçularla ezilmemizi izlemekten bıktım.

Osimhen devre arasında gitmeyip bi sakatlık yaşayıp sezonu kapatmayacağı ne malum?

Yani bu kadar kafaya takacak bir şey yok.

Harika bir topçumuz var ama 3 ay ama 7 ay bizle işte.

Keyfini çıkarın

Victor Osimhen geleceği hakkında G.Saray'ın resmi kanalları aracılığıyla konuştu. Ve bu neredeyse geleceğe yönelik kendi kendini pazarlamaya taktiğine benziyor. Yaza kadar €130M serbest kalma bedeli var. Satılmazsa bu bedel €80M'a düşecek ve sözleşmesi 2027'ye kadar uzayacak..

«Değerim 100 milyon avrodan fazla ve bunu hak ettiğimi düşünüyorum. İnsanlar farklı mı düşünüyor? Kimisi 15 milyon diyor, kimisi 100-120-150... Herkesin düşüncesi farklı." Napoli unutuldu, sadece İstanbul'u düşünüyoruz: «İnanılmaz. En önemli şey Galatasaray, Burada çok mutluyum."

1727852375327.webp

Adam devre arası gitmez hatta bana göre sezon sonu için bile kalmak isteyecek yolun sonunda taksitli falan bir formül olursa şaşırmayın derim alıştırın kendinizi hazırlayın bu duruma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt