Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.640
- 29.097
- 2.993
Puhahahaha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnanılmaz bir adam kardeşim. Hem futbol olarak hem karakter olarak. Icardi'den ötesini göremeyiz diyorduk ama bir mucize oldu ve Icardi'den ötesini de gördük. Şans eseri bir şekilde kucağımızda bulduk ve kulübü, taraftarı çok sevdi. Allah'ın izni ile artık çok yakın olduğumuz şampiyonluğu alırsak neredeyse tek başına almış olacak.İşler o kadar da iyi gitmezken çıktı, “Şampiyonluk benim için kişisel bir mesele.” dedi yetmedi kupada deplasmanda feneri devirmede başrol oldu.
Kitleleri peşinden sürükler bu adam 2-3 yıl top oynasa, saha içi ayrı saha dışında da etkisi büyük.
Açıkçası bende icardiden 3-4 kat daha fazla sevgisi. İcardi müthiş biriydi, ama bize geldiğinde A+dan B+ya düşmüştü ve başka takimlar istemiyordu. Osimhen S+ olarak geldi, dünyada ilk 3teyken geldi, hem bonservis hem de oyun olarak. Gelmesi şaka gibiydi, aidiyeti şaka ötesi. Katkısı müthiş. Takıma etkiside şuan icardiden fazla(dominasyon açısından). Hatta Beşiktaş maçı sakatlığından sonrası bende dahil çoğu kişi icardi yerine bakambu/batsuayi vs oyuncuların oynaması gerektiğini, icardinin maç içerisinde takımı 10 kişi oynattigini falan yazdık. İkisi beraber müthiş olurdu ama kıyaslama bile yapılamayacak etkide osimhenKazandığı sevgi olarak icardi mertebesine yükselmiştir
Anlık taraftar :
Ekli dosyayı görüntüle 284478
Mevcut formlarını değil tabi, kazandıkları sevgiyi kıyasladım. Osimhen şuan icardinin kazandığı sevgiyi kazanmış durumda artık taraftar nezdindeAçıkçası bende icardiden 3-4 kat daha fazla sevgisi. İcardi müthiş biriydi, ama bize geldiğinde A+dan B+ya düşmüştü ve başka takimlar istemiyordu. Osimhen S+ olarak geldi, dünyada ilk 3teyken geldi, hem bonservis hem de oyun olarak. Gelmesi şaka gibiydi, aidiyeti şaka ötesi. Katkısı müthiş. Takıma etkiside şuan icardiden fazla(dominasyon açısından). Hatta Beşiktaş maçı sakatlığından sonrası bende dahil çoğu kişi icardi yerine bakambu/batsuayi vs oyuncuların oynaması gerektiğini, icardinin maç içerisinde takımı 10 kişi oynattigini falan yazdık. İkisi beraber müthiş olurdu ama kıyaslama bile yapılamayacak etkide osimhen
Yok anladım, bu yüzden yazdım. Sevgi olarakta geçti bence. Hatta garip gelecek, icardiye rakip takım taraftarlarıda saygı duyuyordu ama osimhene resmen tapiyorlar. Formadan bağımsız benden daha çok ovuyorlar. Yarın okula gidicem ve yine fenerli bjkli dostlarım osimhen ovecek, çocuklar osimhen diye dersi kaynatmaya çalışacakMevcut formlarını değil tabi, kazandıkları sevgiyi kıyasladım. Osimhen şuan icardinin kazandığı sevgiyi kazanmış durumda artık
Osimhen sevgisi şuan zirve yapmış olduğu için icardi sevgisi biraz geri planda kaldı ama 2023 icardi aşkını da unutmayalım hocam, taraftarı çıldırtmıştı özellikle çocukları. Ben o yüzden eşit görüyorumYok anladım, bu yüzden yazdım. Sevgi olarakta geçti bence. Hatta garip gelecek, icardiye rakip takım taraftarlarıda saygı duyuyordu ama osimhene resmen tapiyorlar. Formadan bağımsız benden daha çok ovuyorlar. Yarın okula gidicem ve yine fenerli bjkli dostlarım osimhen ovecek, çocuklar osimhen diye dersi kaynatmaya çalışacak![]()
icardi'nin olayı başkaydı ya futbol dışına taşan acayip bir şeydi benzer bi etkiyi yapacak oyuncu çıkmaz kolay kolay, osimhen bile o noktada değil benceYok anladım, bu yüzden yazdım. Sevgi olarakta geçti bence. Hatta garip gelecek, icardiye rakip takım taraftarlarıda saygı duyuyordu ama osimhene resmen tapiyorlar. Formadan bağımsız benden daha çok ovuyorlar. Yarın okula gidicem ve yine fenerli bjkli dostlarım osimhen ovecek, çocuklar osimhen diye dersi kaynatmaya çalışacak![]()
İcardi'yi efsaneleştiren aşkın olayım şarkısıyla uyumuydu. Öyle bir kombinasyon zor olur gibi. Hem gol sevinci çok kolay hem şarkısının nakarat kısmı tam bağırmalık falan efsaneydi. Osimhen'de şarkı olayına hiç girişmedik mesela bir tek maskesi var küçük çocuklarda etkisi o yüzden az.Osimhen sevgisi şuan zirve yapmış olduğu için icardi sevgisi biraz geri planda kaldı ama 2023 icardi aşkını da unutmayalım hocam, taraftarı çıldırtmıştı özellikle çocukları. Ben o yüzden eşit görüyorum