#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşler o kadar da iyi gitmezken çıktı, “Şampiyonluk benim için kişisel bir mesele.” dedi yetmedi kupada deplasmanda feneri devirmede başrol oldu.

Kitleleri peşinden sürükler bu adam 2-3 yıl top oynasa, saha içi ayrı saha dışında da etkisi büyük.

Kazandığı sevgi olarak icardi mertebesine yükselmiştir
Anlık taraftar :

images (1).webp

İşler o kadar da iyi gitmezken çıktı, “Şampiyonluk benim için kişisel bir mesele.” dedi yetmedi kupada deplasmanda feneri devirmede başrol oldu.

Kitleleri peşinden sürükler bu adam 2-3 yıl top oynasa, saha içi ayrı saha dışında da etkisi büyük.
İnanılmaz bir adam kardeşim. Hem futbol olarak hem karakter olarak. Icardi'den ötesini göremeyiz diyorduk ama bir mucize oldu ve Icardi'den ötesini de gördük. Şans eseri bir şekilde kucağımızda bulduk ve kulübü, taraftarı çok sevdi. Allah'ın izni ile artık çok yakın olduğumuz şampiyonluğu alırsak neredeyse tek başına almış olacak.

Kupada feneri devirmek demek momentumu, moral motivasyonu tamamen eline almak demekti ve Osimhen çıktı aldı. Kupa maçı bile olsa Bjk mağlubiyetinden sonra fenere de kupada elenmek demek momentumu tamamen karşı tarafa vermek ve moral motivasyonu neredeyse tamamen yitirmek demekti. Yani şampiyonluğu büyük oranda kaybetmek demekti. Osimhen buna müsaade etmedi. Takım olarak da o maç iyiydik o ayrı.

Prime döneminde böyle bir oyuncuyu bir daha bulabilme şansımız çok zayıf hatta imkansıza yakın. O yüzden ne yapıp ne edip takımda tutulmalı. Bunun çaresini de Başkan ve yönetim bulacak. Parayı da bulacaksın ikna da edeceksin. Gerekirse önüne yatacaksın, gitmesine müsaade etmeyeceksin. Şampiyon olduğumuz senaryoda, gerekirse tüm şampiyonluk kutlamasını Osimhen isminin üzerine kuracaksın, onore edeceksin, daha çok sevdireceksin. Aklı evvel fenerliler gibi 6 senede 0 şampiyonluk yaşatmış loserlara değil tek başına şampiyonluk almış Osimhen'e tüm stadyum; "Gitme Sana Muhtacım" çekeceksin.

Osimhen giderse taraftarı hiçbir transfer kesmez artık. Icardi de ilaç olamaz. Bize ilk geldiği seneki Icardi olsa olur da artık o Icardi'yi görme ihtimalimiz olduğunu düşünmüyorum. O sakatlıktan eskisi gibi dönemez.

Kazandığı sevgi olarak icardi mertebesine yükselmiştir
Anlık taraftar :

Ekli dosyayı görüntüle 284478
Açıkçası bende icardiden 3-4 kat daha fazla sevgisi. İcardi müthiş biriydi, ama bize geldiğinde A+dan B+ya düşmüştü ve başka takimlar istemiyordu. Osimhen S+ olarak geldi, dünyada ilk 3teyken geldi, hem bonservis hem de oyun olarak. Gelmesi şaka gibiydi, aidiyeti şaka ötesi. Katkısı müthiş. Takıma etkiside şuan icardiden fazla(dominasyon açısından). Hatta Beşiktaş maçı sakatlığından sonrası bende dahil çoğu kişi icardi yerine bakambu/batsuayi vs oyuncuların oynaması gerektiğini, icardinin maç içerisinde takımı 10 kişi oynattigini falan yazdık. İkisi beraber müthiş olurdu ama kıyaslama bile yapılamayacak etkide osimhen

osimhen için ortak hesaba benden 100₺ çalışır (kredi ödüyorum)

Açıkçası bende icardiden 3-4 kat daha fazla sevgisi. İcardi müthiş biriydi, ama bize geldiğinde A+dan B+ya düşmüştü ve başka takimlar istemiyordu. Osimhen S+ olarak geldi, dünyada ilk 3teyken geldi, hem bonservis hem de oyun olarak. Gelmesi şaka gibiydi, aidiyeti şaka ötesi. Katkısı müthiş. Takıma etkiside şuan icardiden fazla(dominasyon açısından). Hatta Beşiktaş maçı sakatlığından sonrası bende dahil çoğu kişi icardi yerine bakambu/batsuayi vs oyuncuların oynaması gerektiğini, icardinin maç içerisinde takımı 10 kişi oynattigini falan yazdık. İkisi beraber müthiş olurdu ama kıyaslama bile yapılamayacak etkide osimhen
Mevcut formlarını değil tabi, kazandıkları sevgiyi kıyasladım. Osimhen şuan icardinin kazandığı sevgiyi kazanmış durumda artık taraftar nezdinde

Mevcut formlarını değil tabi, kazandıkları sevgiyi kıyasladım. Osimhen şuan icardinin kazandığı sevgiyi kazanmış durumda artık
Yok anladım, bu yüzden yazdım. Sevgi olarakta geçti bence. Hatta garip gelecek, icardiye rakip takım taraftarlarıda saygı duyuyordu ama osimhene resmen tapiyorlar. Formadan bağımsız benden daha çok ovuyorlar. Yarın okula gidicem ve yine fenerli bjkli dostlarım osimhen ovecek, çocuklar osimhen diye dersi kaynatmaya çalışacak😄

Kendi rahat en az 10 bos beles pozisyonda gol kacirdigi gibi bir on tane de asisti yenmistir. Su an super ligde gol + asist toplami asgari 50 olmaliydi. Bunu da kotulemek icin soylemiyorum. Osi bizim canimizdir. Adamliktan nasip almamis topcularla dolu bir lige taze bir kan gibi geldi. Keske kalsa.

Yok anladım, bu yüzden yazdım. Sevgi olarakta geçti bence. Hatta garip gelecek, icardiye rakip takım taraftarlarıda saygı duyuyordu ama osimhene resmen tapiyorlar. Formadan bağımsız benden daha çok ovuyorlar. Yarın okula gidicem ve yine fenerli bjkli dostlarım osimhen ovecek, çocuklar osimhen diye dersi kaynatmaya çalışacak😄
Osimhen sevgisi şuan zirve yapmış olduğu için icardi sevgisi biraz geri planda kaldı ama 2023 icardi aşkını da unutmayalım hocam, taraftarı çıldırtmıştı özellikle çocukları. Ben o yüzden eşit görüyorum

Yok anladım, bu yüzden yazdım. Sevgi olarakta geçti bence. Hatta garip gelecek, icardiye rakip takım taraftarlarıda saygı duyuyordu ama osimhene resmen tapiyorlar. Formadan bağımsız benden daha çok ovuyorlar. Yarın okula gidicem ve yine fenerli bjkli dostlarım osimhen ovecek, çocuklar osimhen diye dersi kaynatmaya çalışacak
icardi'nin olayı başkaydı ya futbol dışına taşan acayip bir şeydi benzer bi etkiyi yapacak oyuncu çıkmaz kolay kolay, osimhen bile o noktada değil bence

Beni Manu veya United korkutmuyor. Arsenal, Liverpool, PSG isterse net onlara gider. Gerçi para olarak Manu da korkutuyor.
Bir ihtimal senelik 15 + 5 teklif edersek aklını çeleriz desek yine olmaz gibi.

Osimhen sevgisi şuan zirve yapmış olduğu için icardi sevgisi biraz geri planda kaldı ama 2023 icardi aşkını da unutmayalım hocam, taraftarı çıldırtmıştı özellikle çocukları. Ben o yüzden eşit görüyorum
İcardi'yi efsaneleştiren aşkın olayım şarkısıyla uyumuydu. Öyle bir kombinasyon zor olur gibi. Hem gol sevinci çok kolay hem şarkısının nakarat kısmı tam bağırmalık falan efsaneydi. Osimhen'de şarkı olayına hiç girişmedik mesela bir tek maskesi var küçük çocuklarda etkisi o yüzden az.

22/23 icardi vs. 24/25 osimhen

bu versus bütün kriterlere göre hesap edildiğinde neredeyse eşit gibi duruyor..

fakat şurası bir gerçek, bu 2 sezondaki oyuncu performansları bütün lig tarihindeki santraforculuk işlerinde kafadan ilk 5 yapar.

3 sene içerisinde 2 farklı süperstardan bu denli baskın dominasyon izlemek büyük şans.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt