Sercan Sönmez
10 Numara!
- 20 Ocak 2011
- 10.401
- 3.119
- 2.118
Şampiyonluk Osimhen'e bağlı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şansızlığı okan buruğun forveti topla buluşturacak herhangi bir bilgisi olmaması.Çoğu pozisyon kendi tarafından kendi uğraşıyla oluyor.20 maçı var bu sezon, çok az.
Seneyi en az 40 golle bitirmesi gerekiyordu, takımda en sevdiğim adam ama bu maliyetlere bunun için girmedik.
2. viteste oynuyor çok netKarakterinin buna yatkın olduğunu düşünmesem de acaba "ben zaten bu lige çok fazlayım" rahatlığına ulaştı mı acaba diye düşündürüyor.
Yine muazzam golleri oldu tabii. Ancak ortalamaya bakacak olursak geçen seneden aşağıda bir performans gösteriyor.
Bu yıl ŞL'de koyduğu hayvani performansı geçen sene lig maçlarında da gösteriyordu.
La oynuyor işte bugün atmaz yarın atar hemen masal anlatıyorsunuz. Ne entrika merakı var arkadaş yaKarakterinin buna yatkın olduğunu düşünmesem de acaba "ben zaten bu lige çok fazlayım" rahatlığına ulaştı mı acaba diye düşündürüyor.
Yine muazzam golleri oldu tabii. Ancak ortalamaya bakacak olursak geçen seneden aşağıda bir performans gösteriyor.
Bu yıl ŞL'de koyduğu hayvani performansı geçen sene lig maçlarında da gösteriyordu.
La oynuyor işte bugün atmaz yarın atar hemen masal anlatıyorsunuz. Ne entrika merakı var arkadaş ya
Karakterinin buna yatkın olduğunu düşünmesem de acaba "ben zaten bu lige çok fazlayım" rahatlığına ulaştı mı acaba diye düşündürüyor.
hep o rahatlıkta idi bence
geçen sezon da
statistikteki düşüşün nedeni direkt olarak afcon