GSCimbom
#45 Victor Osimhen | ARŞİV
Keramettin TANRIVERDİ

#45 Victor Osimhen | ARŞİV Sayfa 416

Keramettin TANRIVERDİ ·

Cevap
10K
Okunma
417,6K
Sayfa
416/500
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karakterinin buna yatkın olduğunu düşünmesem de acaba "ben zaten bu lige çok fazlayım" rahatlığına ulaştı mı acaba diye düşündürüyor.

Yine muazzam golleri oldu tabii. Ancak ortalamaya bakacak olursak geçen seneden aşağıda bir performans gösteriyor.

Bu yıl ŞL'de koyduğu hayvani performansı geçen sene lig maçlarında da gösteriyordu.

Karakterinin buna yatkın olduğunu düşünmesem de acaba "ben zaten bu lige çok fazlayım" rahatlığına ulaştı mı acaba diye düşündürüyor.

Yine muazzam golleri oldu tabii. Ancak ortalamaya bakacak olursak geçen seneden aşağıda bir performans gösteriyor.

Bu yıl ŞL'de koyduğu hayvani performansı geçen sene lig maçlarında da gösteriyordu.
2. viteste oynuyor çok net

La oynuyor işte bugün atmaz yarın atar hemen masal anlatıyorsunuz. Ne entrika merakı var arkadaş ya

hep o rahatlıkta idi bence
geçen sezon da

statistikteki düşüşün nedeni direkt olarak afcon

Sezon başından beri söylüyorum bu adamı etkili ve efektif kullanamıyoruz.

Topu verelim de Osimhen nasıl olsa tek başına bir şeyler yapar havasında hem takım hem hoca. Organize atak yok, adamı besleyen ortalar yok. Duran toplarda falan da müthiş bir gerileme var geçen sezona göre.

Elinde 75 Milyonluk adam var ama kullanmasını bilmiyorsun. Daha doğrusu kullanmasını beceremiyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt