#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ligin ikinci yarısında kaçıracağı her deplasman maçında puan bırakma ihtimalimiz çok yüksek.

malum yedek kulübesinde bi obez oturuyor.

Karakterinin buna yatkın olduğunu düşünmesem de acaba "ben zaten bu lige çok fazlayım" rahatlığına ulaştı mı acaba diye düşündürüyor.

Yine muazzam golleri oldu tabii. Ancak ortalamaya bakacak olursak geçen seneden aşağıda bir performans gösteriyor.

Bu yıl ŞL'de koyduğu hayvani performansı geçen sene lig maçlarında da gösteriyordu.

Karakterinin buna yatkın olduğunu düşünmesem de acaba "ben zaten bu lige çok fazlayım" rahatlığına ulaştı mı acaba diye düşündürüyor.

Yine muazzam golleri oldu tabii. Ancak ortalamaya bakacak olursak geçen seneden aşağıda bir performans gösteriyor.

Bu yıl ŞL'de koyduğu hayvani performansı geçen sene lig maçlarında da gösteriyordu.
2. viteste oynuyor çok net

La oynuyor işte bugün atmaz yarın atar hemen masal anlatıyorsunuz. Ne entrika merakı var arkadaş ya

hep o rahatlıkta idi bence
geçen sezon da

statistikteki düşüşün nedeni direkt olarak afcon

Sezon başından beri söylüyorum bu adamı etkili ve efektif kullanamıyoruz.

Topu verelim de Osimhen nasıl olsa tek başına bir şeyler yapar havasında hem takım hem hoca. Organize atak yok, adamı besleyen ortalar yok. Duran toplarda falan da müthiş bir gerileme var geçen sezona göre.

Elinde 75 Milyonluk adam var ama kullanmasını bilmiyorsun. Daha doğrusu kullanmasını beceremiyorsun.

hep o rahatlıkta idi bence
geçen sezon da

statistikteki düşüşün nedeni direkt olarak afcon

İstatistiğe bakmadım da bence konsantrasyonda bir sorun var. Sezona başlıyorsun bi gazla, sonra araya Afrika kupası giriyor. Dön git geri gel bilmem ne. Bence çok dikkat dağıtıcı bir şey. Toparlar ya.

Gol atamasa da sahadaki varlığı, mücadelesi ve takıma kattığı fizik kalite ile beraber takımın tartışmasız tek oyuncusu. Pozisyon gelirse de atar bir şekilde aslan. Yunus'un kötü olması da etkiliyor.

Milli takım işi bitti. Daha iyi olmalı artık.

Kafa toplarında, defans arkasına koşularda, duvar olmada her konuda daha iyi olmalı.

nereye geldim la ben diye dusunuyosa kizamayiz

Osimhen gibi oyuncuya cok rahat 40 gol attirabilmen lazim Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt