Büyük bir Osimhen sevdalısıyım ben ama bazen sahadaki hal ve tavırları çok itici olabiliyor. Özellikle Barış ve Yunus en ufak bir inisiyatif almak isteyip, şut falan denediklerinde hemen şiddetli bir el kol hareketi yapıyor. Dikkat ediyorum ama bunu isimli oyunculara pek yapamıyor. Mesela ben İcardi ya da Sane'ye el kol yaptığını görmedim. Lang'a denedi Rize maçında, baktı o da psikopat çıktı, sonra bozuldu. Bi de bozulunca direkt motivasyonu düşüyor, olayın etkisinden çıkamıyor maalesef. Barış gol attığında İcardi gitti ne güzel tebrik etti ama Osimhen'in suratı asıktı. Maçtan sonra da önce kendi takım arkadaşlarını kutlaması gerekirken gidip tek tek Juventus'lu oyuncuları tebrik etti. Kazanmak istemesi, her maç gol atmayı arzulaması takdire şayan, zaten biz de bunun için 75 milyon verip transfer ettik kendisini. Ama birinin ona bazen daha sakin, daha yapıcı olması gerektiğini söylemesi lazım. Bu birisi normalde Okan hoca olmalı ama hoca genelde ağzımızın tadı bozulmasın modunda takıldığı için görev kaptan olarak İcardi'ye düşüyor.