#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözleşme senesi bile kosamayan adamla kiyaslaniyor şaka gibi. 100 milyon yatırım yaptığımız adami 33 yaşındaki kilolu arkadaş için yiyecekler vah vaaaah yemin ederim ılıklık arşa çıktı uyanamıyor bizim taraftar

Sözleşme senesi bile kosamayan adamla kiyaslaniyor şaka gibi. 100 milyon yatırım yaptığımız adami 33 yaşındaki kilolu arkadaş için yiyecekler vah vaaaah yemin ederim ılıklık arşa çıktı uyanamıyor bizim taraftar
renktaş ortada bi kıyas yok tamamen yanlış anlıyorsun osimhen top 3 forvetten biri ama bizde oldugu sürece tüm oyunu ona kuruyoruz bişey bekliyoruz

icardi zayıf iyi oynarken bi birlik vardı daha iyi oynuyorduk

osimhen 1 mac olmasa takım bu yüzden sıcıyo işte

renktaş ortada bi kıyas yok tamamen yanlış anlıyorsun osimhen top 3 forvetten biri ama bizde oldugu sürece tüm oyunu ona kuruyoruz bişey bekliyoruz

icardi zayıf iyi oynarken bi birlik vardı daha iyi oynuyorduk

osimhen 1 mac olmasa takım bu yüzden sıcıyo işte
Yaw kıyas yok deyip deyip sabah beri icardi güzellemesi yapıyorsun kanka ben bi süre uzaklaşıyorum forumdan valla uğraşamayacam yaa. Akıl tutulması mi yaşıyorsunuz abi eski mesajlarıma bakın bende taptım adama şu an kötü düzelmesi mümkün değil. Kıyas yok cart curt deyip o dönem daha iyi oynuyorduk kompakt oynuyorduk osimhen satılsın o zaman diyorsun. Şaka mi yapıyorsun anlamıyorum ben seni

Yaw kıyas yok deyip deyip sabah beri icardi güzellemesi yapıyorsun kanka bende bi süre uzaklaşıyorum forumdan valla uğraşamayacam yaa. Akıl tutulması mi yaşıyorsunuz abi eski mesajlarıma bakın ben taptım adama şu an kötü düzelmesi mümkün değil. Kıyas yok cart curt deyip o dönem daha iyi oynuyorduk kompakt oynuyorduk osimhen satılsın o zaman diyorsun. Şaka mi yapıyorsun anlamıyorum ben seni
aşkın olayım gitme renktaş

Ayrıca recep ben seni anladım kral sen ters totem yapıyorsun taraftarı örgütlüyorsun osimhen etrafında 😄😄şu an icardiyle bi halt yapamayacağımizi adın gibi biliyorsun.

Büyük bir Osimhen sevdalısıyım ben ama bazen sahadaki hal ve tavırları çok itici olabiliyor. Özellikle Barış ve Yunus en ufak bir inisiyatif almak isteyip, şut falan denediklerinde hemen şiddetli bir el kol hareketi yapıyor. Dikkat ediyorum ama bunu isimli oyunculara pek yapamıyor. Mesela ben İcardi ya da Sane'ye el kol yaptığını görmedim. Lang'a denedi Rize maçında, baktı o da psikopat çıktı, sonra bozuldu. Bi de bozulunca direkt motivasyonu düşüyor, olayın etkisinden çıkamıyor maalesef. Barış gol attığında İcardi gitti ne güzel tebrik etti ama Osimhen'in suratı asıktı. Maçtan sonra da önce kendi takım arkadaşlarını kutlaması gerekirken gidip tek tek Juventus'lu oyuncuları tebrik etti. Kazanmak istemesi, her maç gol atmayı arzulaması takdire şayan, zaten biz de bunun için 75 milyon verip transfer ettik kendisini. Ama birinin ona bazen daha sakin, daha yapıcı olması gerektiğini söylemesi lazım. Bu birisi normalde Okan hoca olmalı ama hoca genelde ağzımızın tadı bozulmasın modunda takıldığı için görev kaptan olarak İcardi'ye düşüyor.

Her negatif post gördüğümde bu adam hakkında yine bu fotoğrafı yükleyeceğim

IMG_0566.webp

Fiziksel anomali topçular her zaman sahada olmalı bundan sonra. Osimhen, Barış, singo birazda form tutunca boey. Bu herifler yazılacak sonra diğerleri yazılacak.

Büyük bir Osimhen sevdalısıyım ben ama bazen sahadaki hal ve tavırları çok itici olabiliyor. Özellikle Barış ve Yunus en ufak bir inisiyatif almak isteyip, şut falan denediklerinde hemen şiddetli bir el kol hareketi yapıyor. Dikkat ediyorum ama bunu isimli oyunculara pek yapamıyor. Mesela ben İcardi ya da Sane'ye el kol yaptığını görmedim. Lang'a denedi Rize maçında, baktı o da psikopat çıktı, sonra bozuldu. Bi de bozulunca direkt motivasyonu düşüyor, olayın etkisinden çıkamıyor maalesef. Barış gol attığında İcardi gitti ne güzel tebrik etti ama Osimhen'in suratı asıktı. Maçtan sonra da önce kendi takım arkadaşlarını kutlaması gerekirken gidip tek tek Juventus'lu oyuncuları tebrik etti. Kazanmak istemesi, her maç gol atmayı arzulaması takdire şayan, zaten biz de bunun için 75 milyon verip transfer ettik kendisini. Ama birinin ona bazen daha sakin, daha yapıcı olması gerektiğini söylemesi lazım. Bu birisi normalde Okan hoca olmalı ama hoca genelde ağzımızın tadı bozulmasın modunda takıldığı için görev kaptan olarak İcardi'ye düşüyor.
bu olay cok yanlıs

Hagi'den beri çok önemli oyuncular aldık ama Hagi'den sonra ilk kez bir futbolcu sadece yeteneğiyle değil, geldiği şartlar ve seviyesiyle futbol dünyasının merkezini geçici bir süre olsa da bize kaydırdı.

Bu adam sahada cildirmasinda napsin? Heryerde oynamiṣ, basmiṣ. Tabiri caizse götunu yirtmiṣ. Forvet bu adam, takimin super stari. Herṣeyi demeye hakki var!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt