#45 Victor Osimhen | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.

Aynı zamanda Hagi örneği verilmiş. Evet Hagi de sinirli ve fırça çeken bir adamdı ama bir fark var, Hagi o takımın abisi konumundaydı. Yaş farkı dediğiniz şey önemli.

Yaştan ziyade karakterle ilgili bir durum bu.
Hagi'nin real madrid yillarinida çok iyi hatirliyorum. Orada da sağa sola bağırır dururdu. Bağırdığı isimlerde michel, butragueno, sanchis, hierro falan :)
Zaten oradan sutlanma sebebide diğer oyuncularla sorun yasamasiydi. Yoksa son hafta şampiyonluğu kaybettikleri sezon o takımın açık ara en iyisi hagi'ydi.. trt 3 tüm maçlarını yayinliyordu real'in..
Osimhen'de tipki hagi gibi cevresinde yeterince gayret gostermeyen veya sahsi oynayan birini görünce çıldırıyor. Bu bence takımı ileriye götüren bir özellik ama yonetilmeside zor bir durum
Hagi yaşı ve kariyeri gereği yeterli saygıyı görmüştü bizde takım arkadaslarindan. Belki 23 yasinda gelseydi onuda göndermek zorunda kalabilirdik.. umarım osimhen meselesini iyi yonetebiliriz..

V2503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaştan ziyade karakterle ilgili bir durum bu.
Hagi'nin real madrid yillarinida çok iyi hatirliyorum. Orada da sağa sola bağırır dururdu. Bağırdığı isimlerde michel, butragueno, sanchis, hierro falan :)
Zaten oradan sutlanma sebebide diğer oyuncularla sorun yasamasiydi. Yoksa son hafta şampiyonluğu kaybettikleri sezon o takımın açık ara en iyisi hagi'ydi.. trt 3 tüm maçlarını yayinliyordu real'in..
Osimhen'de tipki hagi gibi cevresinde yeterince gayret gostermeyen veya sahsi oynayan birini görünce çıldırıyor. Bu bence takımı ileriye götüren bir özellik ama yonetilmeside zor bir durum
Hagi yaşı ve kariyeri gereği yeterli saygıyı görmüştü bizde takım arkadaslarindan. Belki 23 yasinda gelseydi onuda göndermek zorunda kalabilirdik.. umarım osimhen meselesini iyi yonetebiliriz..

V2503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eklemen için teşekkürler renktaş.
Aslında anlatmaya çalıştığım şey bu. Ben oyunculara fırça çekmesinden rahatsız değilim, ben buradan doğabilecek bir sorundan endişe ediyorum.
Afcon'da yaşandı bu. Lookman ile devre arasında birbirlerine girdiler. Hadi orada iş tatlıya bağlandı, burada ya tatlıya bağlanamazsa?

Neyse bu benim endişem tamamen boşa da olabilir tabii.

Arkadaşlar zaten Osimhen'in iyi niyetinden vs bir şüphemiz yok.
Osimhen de bu takımda en sevdiğim 3 oyuncudan biri.

Benim düşüncem şu; maç sonundaki açıklamalarında bahsettiği şeyler doğru olsa da takıma karşı üstenci bir bakışla söylemiş. Niyeti bu olmayabilir ama bana hissettirdiği bu. Görüyorum ki sadece bana değil bir sürü insana böyle hissettirmiş, haliyle oyunculara da böyle sirayet edebilir. Böyle konular hassastır, hiç beklemediğin şekilde ters tepebilir. Sen eleştirdiğin takımın bir parçasısın, ama eleştirisinde kendisini denklem dışında bırakarak bu cümleleri kuruyor. Bu bence baştan sona yanlış bir şey. Üzgünüm ama sahada o gün herkes yırttı kendisini. Barış'ı falan saymıyorum bile. Turu getirdi Barış iki maçtaki muazzam performansıyla.

Aynı zamanda Hagi örneği verilmiş. Evet Hagi de sinirli ve fırça çeken bir adamdı ama bir fark var, Hagi o takımın abisi konumundaydı. Yaş farkı dediğiniz şey önemli.
Barıs ve osi disinda kimsede yırtmadı kendini ne herkesin kendini yrtması. Olum 1.maçi diyon herhalde de. 1.maçta kendini yirttin diye 2. Macta yoklari oynayamazsin turlar bu yuzden 2 ayakli zaten.

Juve yorulmasa ve bu iki adam reaksiyon göstermese 5-2 den turu vermisti takım yani barıs ve osimhen in korktu bunlar oynamadilar vs demesinde bir beis yok. Herifler reaksiyon vermese gidiyordun zaten.

Drogba kadayıf halde geldi. Icardi Psg'de yedek halde geldi (ki yedek halde fitti Gs sözleşmeyi verdiği an saldı kendini sürekli geri gitti), Sneijder düşüşteydi falan filan.

Prime döneminde kaç tane dünya yıldızı izlediniz de Osimhen'e sallıyorsunuz. Futbol Osimhen gibi adamlarla oynanır. 11 tane Sallai olsun bakalım ligde ilk 10'a girebiliyor musun

Drogba kadayıf halde geldi. Icardi Psg'de yedek halde geldi (ki yedek halde fitti Gs sözleşmeyi verdiği an saldı kendini sürekli geri gitti), Sneijder düşüşteydi falan filan.

Prime döneminde kaç tane dünya yıldızı izlediniz de Osimhen'e sallıyorsunuz. Futbol Osimhen gibi adamlarla oynanır. 11 tane Sallai olsun bakalım ligde ilk 10'a girebiliyor musun
Şınayder geldiği sene ballon dor a adaydı

Ya Targutay kimsenin Osimhen'in futbolculuğuna laf ettiği yok, konuyu niye buraya çekiyorsun. Varsa da onun kafasına tüküreyim. Başka bir şey üzerinden konuşuyoruz.

Barıs ve osi disinda kimsede yırtmadı kendini ne herkesin kendini yrtması. Olum 1.maçi diyon herhalde de. 1.maçta kendini yirttin diye 2. Macta yoklari oynayamazsin turlar bu yuzden 2 ayakli zaten.

Juve yorulmasa ve bu iki adam reaksiyon göstermese 5-2 den turu vermisti takım yani barıs ve osimhen in korktu bunlar oynamadilar vs demesinde bir beis yok. Herifler reaksiyon vermese gidiyordun zaten.

Bunlar korktu oynayamadılar kısmında takımda kendisinden daha kariyerli oyuncular var Naci, sana doğru gelebilir bana doğru gelmiyor işte, her şey her yerde söylenmez bence. İnsani ilişkiler hassas konulardır.

Velhasıl boşa tartışıyoruz çünkü bu çok subjektif bir konu. Sana göre doğru bana göre yanlış.

Bunlar korktu oynayamadılar kısmında takımda kendisinden daha kariyerli oyuncular var Naci, sana doğru gelebilir bana doğru gelmiyor işte, her şey her yerde söylenmez bence. İnsani ilişkiler hassas konulardır.

Velhasıl boşa tartışıyoruz çünkü bu çok subjektif bir konu. Sana göre doğru bana göre yanlış.
Bencede anlaşamayacağız bu konuda. Bosverip gecmisi geçmiste bırakalim 13 yil sonra çiktigimiz 16 maçinin keyfini surelim :d. Osimhen e yapilacak koreografi liverpool maçina gelisiyormuş tum dunya konusmasi acisindan denk gelisin güzelligine bak.

Bencede anlaşamayacağız bu konuda. Bosverip gecmisi geçmiste bırakalim 13 yil sonra çiktigimiz 16 maçinin keyfini surelim :d. Osimhen e yapilacak koreografi liverpool maçina gelisiyormuş tum dunya konusmasi acisindan denk gelisin güzelligine bak.

Müthiş olur o koreografi. Osimhen'e de çok yakışır. Valla tam live maçı öncesinde de dediğin gibi mükemmel iş

Takım içinde agresiflik olur ama bazen bokunu çıkarıyor geçen sene Başakşehir maçındaki gibi, kart konusuna dikkat etmeli.

Mertens bu işte çimentoydu işte herkesi birbirine bağlıyordu, onun eksikliği maalesef dolmadı.

Ha kimsenin kimseden nefret ettiği yok ama daha sakin olmak lazım.

Angry Season 3 GIF by The Office

Müthiş olur o koreografi. Osimhen'e de çok yakışır. Valla tam live maçı öncesinde de dediğin gibi mükemmel iş
Ben GS'yi biraz olsun tanıyorsam o kareografi sonrası Osimhen gaza gelip kırmızı kartı görür. 30. dakika da turu vermiş oluruz.

Sonuna kdr haklı soylediklerinde.

Yeni sezonda kalacagini sanmiyorum, olur da kalırsa kaptan olmalı.

Osimhen bizim canımız. Geçen sene patır patır sahaya dökerken tek başına şampiyon yaptı. Juve deplasmanında ben bile çıldırdım alamadığı paslara.
Samiyendeki maç 3 2 olunca topu alıp hemen santraya gitmesi skorun yeterli olmadığını bilen tek kişi olması. Kendi de söyledi ilk maç 5 atöasaydık elenirdik diye. Ve eminim zafer sarhoşu olmayan ve turun gidebileceğini farkında olan tek o vardı.
Kızacak tabiki kızmasa 105. Dakikada barış yine dikmişti topu. Sahada agresif olmak lazım.
Osimhendeki hırsın yüzde biri diğerlerinde yok

Osimhen bizim canımız. Geçen sene patır patır sahaya dökerken tek başına şampiyon yaptı. Juve deplasmanında ben bile çıldırdım alamadığı paslara.
Samiyendeki maç 3 2 olunca topu alıp hemen santraya gitmesi skorun yeterli olmadığını bilen tek kişi olması. Kendi de söyledi ilk maç 5 atöasaydık elenirdik diye. Ve eminim zafer sarhoşu olmayan ve turun gidebileceğini farkında olan tek o vardı.
Kızacak tabiki kızmasa 105. Dakikada barış yine dikmişti topu. Sahada agresif olmak lazım.
Osimhendeki hırsın yüzde biri diğerlerinde yok
maç içinde agresiflikte sorun yok, maçtan sonra takımı şikayet eden tavırları en hafif tabirle patavatsızlık

son 2 sezondur başardığımız her şeyin baş sorumlusu zaten ama juve'de kendisi de gole kadar gayet kötü oynadı

cbs sports'a verdiği kurtaj hoşuma gitmedi benim

söylediği şeylerde haklı ama illa söylemesi mi gerekiyor
sorun çıkaracak gibi
takımı bu maç özelinde eleştiren bi tavırdan ziyade ben bu seviyeleri anlatıyorum ama anlamıyor marabalar şeklinde bi moda girmiş, bunu diyebileceği kadar iyi bir kariyeri yok kadronun geri kalanına kıyasla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt